geriiii marşşş:roflol::roflol:annemde bende gıdıyormus wc ye doktor bagırmıs gerı gelmıs sengözlerimebaksanab
kızlar size bişe anlatayımmm annem anlattı
ben az daha klozete doğuyomuşumm
annem beni doğurmak için hastaneye gitmiş sancısı varmışş tabi o zaman nerde sezeryann hemşireler lavman yapmışlar tabi yaptıkalrı için tuvaletin gelme ihtimali yokk annemde tuvaletim var deyip kalkmış oturmuş klozete sonra anlamışki ben geliyorum bi bağırmışşş tabi doktorlar kızmış hemşirelere lavman yapılan hastanın tuvaletimi olur neden gönderdiniz diyeee ah ah az daha tuvalet kurbanı oluyomuşum
dikkat etmek lazım[/QUOTE
delikafadulden delikafadulden kadın suya doğuracakmış bırakmamışlar yaaaaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hey allahım hadi annen ne bilsin de hemsireler de bi alemmişsempatiksalakcinni
o kursların da maddi külfeti vardır sanırım baya:1no2:akaaşalar özellikle istanbul ve büyük şehirlerde yaşayanlar için normal ve doğal doğum kursları var. istanbulda hakan çoker diye bi dr var. internetten arayabilirsiniz. imkanı olanlar mutlaka kursa gitsdin eşiyle ben gittim hem çok güzel bi paylaşım eşinle hemde çok şey öğreniyorsun ve bilmediğinden korkmuyor insan...
sezeryan sonuçta bi ameliyat tr de manasız bi şekilde çok popüler dünyada hiç biyerde doktor normalmı sezeryan mı diye sormaz. alllah bizi böyle yaratmış...allah herkese normal doğum yapmayı nasip etsin ben yapamadım.....mafoldumben
töbe töbe,allah korusun kızdelikafaduldenüstümede sifonu çekerlerdi artıkkkaydirigubbakcemile3
ayyy kızlar dogum konusu benı gerdı sımdı doguru vercem:roflol:
ben geldim pazardan :d
kızlar doktorum benden 14 nisanda renkli ultrason ve 2 li test verdi 3 ayımı doldurmuş olucam o zamana kadar sizlerdende doktorunuz istedimi ben genelde her hastamdan isterim dedi ve fiatıda baya bi tuzlu. bu arada ben b.çekmece kolon hastanesine gidiyorum aranızda oraya giden varmı acaba
nsıl cektin be kuşum?ya da neden cektin?kızlar ben sunı sancının 10 katını cektım aslında yaparım dıyorum normal ama doktor parmaklıyormus ondan tırsıyom:)
doğurun çatır çaaatır en güzeli :lepi: epidurali filan boşverin,
kızlar ben sunı sancının 10 katını cektım aslında yaparım dıyorum normal ama doktor parmaklıyormus ondan tırsıyom:)
o kursların da maddi külfeti vardır sanırım baya:1no2:
(14 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
TESTERE, ironic34, melisesra, ATA_SEVEN, almira.menekse, duduu, kontes26, gulayse7+, duygutrkl, porttakal, Dark, real_queen, ecrinece, izmirhayal
sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?