2010 Ekim Anneleri

eltimin dogumunda yanındaydım normal doğum yaptı suni sancı verdiler tabi :)
ikide bir wcye tasıdık onu geliyor gibi oluyormuş. baya bekledi sancılanmayı onun o haline oturup aglamıstım mafoldumben

kızlar doktorum benden 14 nisanda renkli ultrason ve 2 li test verdi 3 ayımı doldurmuş olucam o zamana kadar sizlerdende doktorunuz istedimi ben genelde her hastamdan isterim dedi ve fiatıda baya bi tuzlu. bu arada ben b.çekmece kolon hastanesine gidiyorum aranızda oraya giden varmı acaba

o kursların da maddi külfeti vardır sanırım baya:1no2:

kızlar ben sunı sancının 10 katını cektım aslında yaparım dıyorum normal ama doktor parmaklıyormus ondan tırsıyom:)

ben geldim pazardan :d

Hosgeldin kuzuuummm a.s.

ben en son 6haftalıkken gitmiştim simdi cumartesi günü gidicem kısmet olursa. Benim doktorum istemiyormuş ikili test felan allah korusun birsey olsa aldıracakmısın diyormuş.ama ben yaptırıcam. Kayınvalidem randevumuzu da aldı Marmara Üniversitesi hastanesinde ücretsz yaptırıcam 1nisana gün verdiler.Özel hastaneler de fiyatlar pahalı.

kızlar ben sunı sancının 10 katını cektım aslında yaparım dıyorum normal ama doktor parmaklıyormus ondan tırsıyom:)

evet parmaklanıyorsun kuzum kaydirigubbakcemile3
eltime hem doktoru hem de arada ebe gelip bir parmaklayıp gidiyordu ay cok fecii :)))))))

benım göbek deliğimin yanından 3 kere koca iğneyle su aldılar 1 ay once normal dogumuda yaparım yanı ne var dimi:))

(14 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
TESTERE, ironic34, melisesra, ATA_SEVEN, almira.menekse, duduu, kontes26, gulayse7+, duygutrkl, porttakal, Dark, real_queen, ecrinece, izmirhayal
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…