Kızlar bugün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür
Dr. henüz aslında söylemek için çok erken ama biri erkeğe benziyor dedi
uydum uyandım geldim:))
kızlar bişiy sorcam orda mısınız?
aminn canım sen ne zaman gıdıceksın
Kızlar bugün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür
Dr. henüz aslında söylemek için çok erken ama biri erkeğe benziyor dedi
benim deel yavum karıstırdın,benim randevu haftayasempatiksalakcinniironik hayırlı olsun hehe benimkinide görürmü acaba doktor yarın.
ee az kalmış bana doktor 1 bucuk ay sonra gel dedi hayın. yarican sen ne zaman gidiodun doktora. ben msj atim sana numaramı araşırıs.
benim deel yavum karıstırdın,benim randevu haftayasempatiksalakcinni
kızlar şimdi bu vücut nemlendiricilerini sürmemek mi gerek?benim cildim iyice pul pul oldu kaşınıyo..en azından bacaklara sürsek gene de zararlı mıdır?
bende dayanamadım pzrtesi burdaki devlet hastanesine gittim canım :)) tamam haberleşiriz, ararım ben seni :)
doktorum 3. aya kadar yasakladı ya.cildim nine gibi kırıs kırıs oldu kuruluktan ya:sinifsinif:sürsem mi acaba?ben suruyorum canım zararlımıymıs kı
doktorum 3. aya kadar yasakladı ya.cildim nine gibi kırıs kırıs oldu kuruluktan ya:sinifsinif:sürsem mi acaba?
kızlar şimdi bu vücut nemlendiricilerini sürmemek mi gerek?benim cildim iyice pul pul oldu kaşınıyo..en azından bacaklara sürsek gene de zararlı mıdır?
bilmem ,hep kimyasal madde var içlerinde dedi..ama kurudum kaldım resmen:1no2:valla ben hep sürdüm acaba ne zararı oluyormus
oh oh masallah, hadi gözün aydın.. öbürüde kız olursa artık, gel keyfim gel.. :))
gozunaydın nurtopu
Tebrikler canım ya..ayy bi benimkiler sölemedi ya..şaka gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?