iyi de kullansak mı kullanmasak mı şimdi?bebekte sorun cıktı diyosun sırf eline krem sürdüğü için:bbo:
ritacım ikili test sonucun çıktımı?
tamam kuşum saol,bakim az bişi vazelinim kalmıstı sanırım.dirsek,diz ve topuklarıma sürüyodum ama simdilik kullaniim barevazelin falan sürebilirsin, kimyasallardan mümkün oldugu kadar kacmak lazım..
vaaauuuuwwwwakannehirakannehirakannehiraman yarabbi ekim annelerimiz ne kadar güzel böylebu ne güzellik dark:1hug:
vazelin falan sürebilirsin, kimyasallardan mümkün oldugu kadar kacmak lazım..
evet canım çıktı..öğlen herkese yaydım ama sen yoktun:))doktor gayet iyi dedi..bende sevindim:))
masallah yavrim bu ne guzellıkk ekım annelerııı süper vallaopuyorumnanaktan
evet kuzum benim bilmiyorumkismile
iyiki söylediniz vallahi. bende kullanmayım.
bak benimde haberim yoktu tatlım. cok sevindim darısı basıma :))
sagol kuzuummm. sen de cok güzelsin masallah. bütün ekim anneleri cok güzellll ayoooll. Güzel güzel bebeklerimiz olucak allah'ın izniyle anaları güzel olunca :))))))))
o zaman sana bişi daha sorayım,sanırım röflen var..benim de vardı ama belli bir aydan sonra yaptırabilir miyiz dipleri?yoksa bebiş dogana kadar yasak mı?Tesekkurler tatllııımm a.s evet gercekten ekim annelerimizin hepsi cooook güzelll..
ben bosuna demiyorum kendime bakıyorum hep bana benzesin diye :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
o zaman sana bişi daha sorayım,sanırım röflen var..benim de vardı ama belli bir aydan sonra yaptırabilir miyiz dipleri?yoksa bebiş dogana kadar yasak mı?
Yasak melisiiimmmmm. Bebek dogduktan sonra da yasakmıs emdigi icin zararlıymış. Saclarımız dinlenmiş olucak benim 2003den beri röfleydi mafoldu hep suan dinleniyor :)
o zaman sana bişi daha sorayım,sanırım röflen var..benim de vardı ama belli bir aydan sonra yaptırabilir miyiz dipleri?yoksa bebiş dogana kadar yasak mı?
yok be canım cilt yapım cok kuru ve deri döküntüsü oluyo kuruluktan,bi de saclarımda beyaz var ondan sordum...eşime de kötü görünmek istemiyorum hamileyim die,ama yasaksa yasaktır.sadece merak ettimya kıslar ne bu kadar pıpırıklenıyonuz yok bu kermı suruyım yok sac dıblerım cıkıyoo aaa herseyı oluruna bırakın kımyasal seylerle en azından bu 9 ay boyu ugrasmayııınn aaaa bıraz dogal olun
beyazlarımla barışsam iyi olcek artıknaniknanikCanım benim eşim saç boyası satışı yapıyor kesinlikle boyatma. Hatta bitkisel dedikleri dahada zararlıymış.
beyazlarımla barışsam iyi olcek artıknaniknanik
beyazlarımla barışsam iyi olcek artıknaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?