2010 Ekim Anneleri

vaaauuuuwwwwakannehirakannehirakannehiraman yarabbi ekim annelerimiz ne kadar güzel böylebu ne güzellik dark:1hug:

Tesekkurler tatllııımm a.s evet gercekten ekim annelerimizin hepsi cooook güzelll..
ben bosuna demiyorum kendime bakıyorum hep bana benzesin diye :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

vazelin falan sürebilirsin, kimyasallardan mümkün oldugu kadar kacmak lazım..

iyiki söylediniz vallahi. bende kullanmayım.

evet canım çıktı..öğlen herkese yaydım ama sen yoktun:))doktor gayet iyi dedi..bende sevindim:))

bak benimde haberim yoktu tatlım. cok sevindim darısı basıma :))

masallah yavrim bu ne guzellıkk ekım annelerııı süper vallaopuyorumnanaktan

sagol kuzuummm. sen de cok güzelsin masallah. bütün ekim anneleri cok güzellll ayoooll. Güzel güzel bebeklerimiz olucak allah'ın izniyle anaları güzel olunca :))))))))

evet kuzum benim bilmiyorumkismile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol:

Tesekkurler tatllııımm a.s evet gercekten ekim annelerimizin hepsi cooook güzelll..
ben bosuna demiyorum kendime bakıyorum hep bana benzesin diye :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
o zaman sana bişi daha sorayım,sanırım röflen var..benim de vardı ama belli bir aydan sonra yaptırabilir miyiz dipleri?yoksa bebiş dogana kadar yasak mı?

o zaman sana bişi daha sorayım,sanırım röflen var..benim de vardı ama belli bir aydan sonra yaptırabilir miyiz dipleri?yoksa bebiş dogana kadar yasak mı?

bebiş dogana kadar ve dogduktan sonra da 11ay'a kadar yasak diye biliyorum ben canım. bu yüzden ben sacımın rengini değiştirdigim 2.ayında hamile kaldım :))))))) hazırlıklı yakalandım simdi kahverengi sacım alt zemin acık oldugu icin aktı iyice sarılar cıktı ama napıyım bebisim icin katlanıyorum :)

ya kıslar ne bu kadar pıpırıklenıyonuz yok bu kermı suruyım yok sac dıblerım cıkıyoo aaa herseyı oluruna bırakın kımyasal seylerle en azından bu 9 ay boyu ugrasmayııınn aaaa bıraz dogal olun

bence yasaklara alışsak yada bi yolunu bulsak iyi olcak, çünkü dogduktan sonrada bi cok sey anne sütüyle bebege gectiği icin o zamanda yasak :))

Yasak melisiiimmmmm. Bebek dogduktan sonra da yasakmıs emdigi icin zararlıymış. Saclarımız dinlenmiş olucak benim 2003den beri röfleydi mafoldu hep suan dinleniyor :)

ya kıslar ne bu kadar pıpırıklenıyonuz yok bu kermı suruyım yok sac dıblerım cıkıyoo aaa herseyı oluruna bırakın kımyasal seylerle en azından bu 9 ay boyu ugrasmayııınn aaaa bıraz dogal olun
yok be canım cilt yapım cok kuru ve deri döküntüsü oluyo kuruluktan,bi de saclarımda beyaz var ondan sordum...eşime de kötü görünmek istemiyorum hamileyim die,ama yasaksa yasaktır.sadece merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…