ay canım herseyin iyi olmasına cok sevindiimm..
ne güzel bir tahminde bulunmus yine de hakkınız da hayırlısı :))
ay maşallahhep güzel güzel haberler alıyoruz bugünlerde.tebrikler canım
bilmem ,hep kimyasal madde var içlerinde dedi..ama kurudum kaldım resmen:1no2:
uyumamak ıcın kendımı zor tutuyorum:)
kızlar bu sefer kesin olarak çıkıomgörüşürük pai kendinize iyi bakın allaha emanet olun. bol bol naz yapın
ahaaaaa:jeyyar:dark bu sen misin avatar daki?
iyi de kullansak mı kullanmasak mı şimdi?bebekte sorun cıktı diyosun sırf eline krem sürdüğü için:bbo:hamilelikte kullanılan yaglı kremlerden kullan canım, vıcık vıcık yag oluyosun ama iyi oluyo :))
bi de bi cocuk dr'u arkadas vardı, bebek annekarnındayken yada yeni dogmusken tam hatırlamıyorum böbrek yetmezligi vardı ve sebep olarak annenin ellerine kullandıgı bi kremden oldugunu söylemişti(
valla ben hep sürdüm acaba ne zararı oluyormus
bak uyuma sakın bende uyurum heee
bilmem ,hep kimyasal madde var içlerinde dedi..ama kurudum kaldım resmen:1no2:
kızlar bu sefer kesin olarak çıkıomgörüşürük pai kendinize iyi bakın allaha emanet olun. bol bol naz yapın
hamilelikte kullanılan yaglı kremlerden kullan canım, vıcık vıcık yag oluyosun ama iyi oluyo :))
bi de bi cocuk dr'u arkadas vardı, bebek annekarnındayken yada yeni dogmusken tam hatırlamıyorum böbrek yetmezligi vardı ve sebep olarak annenin ellerine kullandıgı bi kremden oldugunu söylemişti(
hamilelikte kullanılan yaglı kremlerden kullan canım, vıcık vıcık yag oluyosun ama iyi oluyo :))
kız o resımdekı senmısınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?