2010 Ekim Anneleri

ikili testte ögrenebılırmıyız acaba cınsıyetı ben 2 hafta sonra 11 haftalık olucam erken ama ya daha soylemez herhalde

sağolun kızlar bende kendi doktorumu beklemek istemiyorum geç kalırım diye zaten devlette randevu almakda zormuş bakalım hayırlısı ay bide cinsiyet öğrenirmişiz ay ne güzelll

sağolun kızlar bende kendi doktorumu beklemek istemiyorum geç kalırım diye zaten devlette randevu almakda zormuş bakalım hayırlısı ay bide cinsiyet öğrenirmişiz ay ne güzelll
canım hangi devlet hastanesinde yaptırıyosun testlerini,ben de bazı testlerimi devlette yaptırıyorum

canım hangi devlet hastanesinde yaptırıyosun testlerini,ben de bazı testlerimi devlette yaptırıyorum

kartal semiha şakir doğum evinde
kartal eğitim ve araştırma hastanesine bağlı
bencede ii yapıyorsun canım geçende bi sürü test yaptırdı bana doktor kan ve idrarla ilgili devlette yaptırdım orda bile 100 tlyi geçtii ssk olduğumdan ödemedim neysede özelde 200 tl yi buluyomuş
çok şükür bişede çıkmadı demir eksiliği kan düşüklüğü felan yokmuş ilaç kullanmak zorunda kalmıycam

ben de eşimden ssk lıyım canım,ben ücret ödemeden yaptırdım tüm kan ve idrar testlerimi..özelde yaptırsan sadece 1 test en az 20-25 lira o da ssk lı ya indirimli

ben okuyorum kızlar ama yazmaya mecalim yok... kan verdim dün, bugün bitkinim. çarpıntı yaptı bide bana...

kızlar bende çıkıyorum eve bi atsam kendimi başka bişeycik istemiyom evle iş arası bi saat sürüyo yavv
haydin cümleten ii akşamlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…