sabret cnm belki cinsiyeti de ögrenirsinevet öyle beklemek zor belki cinsiyet belli olur
ben de birden gidince cok mu kötüleşti diye merak ettim..iyi şükür toparlamıssın bari
sabret cnm belki cinsiyeti de ögrenirsin
sen hastanede mi calışıyosun?devlet hastanesi mi cnm?ne sanslısın a.sbende testleri çalıştığım hastanede yaptırıp sonuçları göstermeye doktoruma gideceğim inşallah..
kesinlikle ama bi de merak var ya işin içinde ondan dedim canımçok önemli değil aslında cinsiyet.sağlıklı olduğunu duymak bana yetecek
canım hangi devlet hastanesinde yaptırıyosun testlerini,ben de bazı testlerimi devlette yaptırıyorumsağolun kızlar bende kendi doktorumu beklemek istemiyorum geç kalırım diye zaten devlette randevu almakda zormuş bakalım hayırlısı ay bide cinsiyet öğrenirmişiz ay ne güzelll
11 hafta erken bence söyleyemez sanırım ama sen zaten 2 haftada bir gidicen canım o zaman mutlaka ögrenirsin a.sikili testte ögrenebılırmıyız acaba cınsıyetı ben 2 hafta sonra 11 haftalık olucam erken ama ya daha soylemez herhalde
11 hafta erken bence söyleyemez sanırım ama sen zaten 2 haftada bir gidicen canım o zaman mutlaka ögrenirsin a.s
canım hangi devlet hastanesinde yaptırıyosun testlerini,ben de bazı testlerimi devlette yaptırıyorum
ben de eşimden ssk lıyım canım,ben ücret ödemeden yaptırdım tüm kan ve idrar testlerimi..özelde yaptırsan sadece 1 test en az 20-25 lira o da ssk lı ya indirimlikartal semiha şakir doğum evinde
kartal eğitim ve araştırma hastanesine bağlı
bencede ii yapıyorsun canım geçende bi sürü test yaptırdı bana doktor kan ve idrarla ilgili devlette yaptırdım orda bile 100 tlyi geçtii ssk olduğumdan ödemedim neysede özelde 200 tl yi buluyomuş
çok şükür bişede çıkmadı demir eksiliği kan düşüklüğü felan yokmuş ilaç kullanmak zorunda kalmıycam
sorma canım ya kimsenin konusmaya canı istemiyo ben de cıkıcam 15 20 dakikaya
ben okuyorum kızlar ama yazmaya mecalim yok... kan verdim dün, bugün bitkinim. çarpıntı yaptı bide bana...
gecmiş olsun cnmben okuyorum kızlar ama yazmaya mecalim yok... kan verdim dün, bugün bitkinim. çarpıntı yaptı bide bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?