iyi akşamlar görüşürüz canıma.s.kızlar bende çıkıyorum eve bi atsam kendimi başka bişeycik istemiyom evle iş arası bi saat sürüyo yavv
haydin cümleten ii akşamlarrrrr
gecmıs olsun canım benımde basım donuyor ellerımayaklarım uyusuyor nıe anlamadım
kızlar bende çıkıyorum eve bi atsam kendimi başka bişeycik istemiyom evle iş arası bi saat sürüyo yavv
haydin cümleten ii akşamlarrrrr
gecmiş olsun cnm
niye bıksın güzelim,onun işi bu..devam ederse sor tabi...bende hiç olmuyo böyle seyler,görsen hamile kalmadan önce de bi zayıf bünyem vardı ki sorma..ama cok zorluk yasamıyorumsağol canım, kansızlık sanırım...dr.u aramaya utandım bugün.. yarında böle olursam arıcam ama...herşeyde adamı arıyorum , yazık bıktı benden...
şu 3 ayı atlatsak hayırlısıyla bu sıkıntılarımız gecıcek ınsallahh hamılelıgın en zor zamanlarını yasıyoruz sanırım 3 aydan sonra rahatlıyormus ınsan
çizelgende 11 yazıyo kuşum,yanlış mı o?ben 12ye girdim bugün....:teytey:
ben 12ye girdim bugün....:teytey:
çizelgende 11 yazıyo kuşum,yanlış mı o?
bihter var bu aksam ınsallah baska meyva yemez ppuhahahaha:))))))))
ınsan onu ekranda görünce ne agrı kalıyor ne sızı daha şimdiden özledim:)
ee o zaman ben 12 mi oldum..11 i 1 gün gecince 12. hafta mı sayılıyo?gerci doktorun hesabına göre 13 üm ama ben bunu sata göre yaptım11 old diyo ama :)) yarın 11+1 olcam
:roflol::roflol::roflol:bence de,aserir şimdi o da hamile yakaydirigubbakcemile3
ewet yaaa, ben salya sümüktüm geçen hafta...bu sefer eller kollarda olunca başka geldi bana... çok merak ediyorum bebeğimi ya......
ya ben görmüyorum 4 hafta olcak nerdeysemafoldumbenmafoldumbenewet yaaa, ben salya sümüktüm geçen hafta...bu sefer eller kollarda olunca başka geldi bana... çok merak ediyorum bebeğimi ya......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?