ben de bi yandan face ime bakıyorumbencede herkes dınlenmede galıba..ben facedeyımde
melis kendini rahatsız hissediyodu cnm,belki dinleniyodurecrinece var da melis nerde
ne sonucu?
yaptırdın mı kibilmiyorumkismile2 li test
yaptırdın mı kibilmiyorumkismile
kızlar ben geldim bebeşim gayet iyi ve hareketli bende gördüm yüzüo gibiydi :)
nasıl oldun cnm?:ecrin_bebek:
testini yaptır gidip,sonraki hafta da kendi doktoruna gidersinkızlar bişe soracam ben özele gidiyorum muayene için ama testlerimi devlette yaptırıyorum
ikili test içinde nisanın ikinci haftası gel dediler devlette kendi doktorum nisanın üçüncü haftası gel dedi kontrol için şimdi acaba diyorumki ilk önce kendi doktorumamı gitsem yoksa gidip devlette testi yaptırsammı
daha 10 gün varmıs cnmyoo
5 nisanda gidicem dr a işte ertesi günde kan veririm heralde.ondan sonra belli olur
kızlar bişe soracam ben özele gidiyorum muayene için ama testlerimi devlette yaptırıyorum
ikili test içinde nisanın ikinci haftası gel dediler devlette kendi doktorum nisanın üçüncü haftası gel dedi kontrol için şimdi acaba diyorumki ilk önce kendi doktorumamı gitsem yoksa gidip devlette testi yaptırsammı
bıraz daha iyiyim canımmmnasıl oldun cnm?
daha 10 gün varmıs cnm
ben de birden gidince cok mu kötüleşti diye merak ettim..iyi şükür toparlamıssın baribıraz daha iyiyim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?