2010 Ekim Anneleri

selam kızlar, kısa süreliğine geldim yine, nasılsınız.. ben cok acıkıyorum ya, herseyi istiyo canım :)

geçmişe bakmadın sanırım gittik 2 de hemen aldı zaten doktor. baktı ense ölçüsü gayet iyi dedi gayet sağlıklı dedi hareket etti bide yerim ben yavrumu yaaa iyi beslen süt yumurta et ye dedi. ikili test hakkında bilgin varmı dedi var dedim. ama sonuç kötü olsa bile aldıramam dedim o zaman gerek yok dedi. %75 bayanlar böyle düşünüyor dedi. arkadaşta bi aksilik görse ısrar ederdi diyorlar. öyle :)

canim senin satla aynmi ben doktoara gitigimde 10+6 di sanirim ense kalinligini ölcemedi saliya tekrar termin verdi.senin ki önden mi giyor ondanmi ölcebildiki??

ecrinece, msj attım canım bakarsın.. gerci kimsecikler kalmamıs burdanda konussak olur heralde :))

bende doktorla konustum ıkılı testi
aldırmıcaksan yaptırma dedıler bana dedım bence oyle dusunme sonradan pişman olmamak ıcın yaptır dedi bende doktorumu dınlıcem ınsallah bı sorun cıkmaz

sevındım. gecmısı okuyamadım ya 60 sayfaydı. aradan yemek yapıyom aradan yazıyom sıze yetıstıremedım.

canim senin satla aynmi ben doktoara gitigimde 10+6 di sanirim ense kalinligini ölcemedi saliya tekrar termin verdi.senin ki önden mi giyor ondanmi ölcebildiki??

ya ölçmedi gayet iyi dedi. benim doktor yaşlı biraz deneyimli belki anlamıştır bilemicem.

hosbulduk canım saol :)) 2li test yaptırmayınca sonradan neye pişman olursan dedi meliscim?

mudahale edılebılcek bırsey cıkar dıye oyle dedi herhalde belkı ALLAH korusun benım doktor testlerın hepsını yaptırmaktan yana bende yaptırıcam zaten içim rahat olsun doguma kadar korkuyla yasamam ALLAH korusun bırsey cıksa ama aldırmam risk olmadıkca

ben bu ıkılı teste hıc sıcak bakmıyorum. cok yakınımda yasamasaydım testlerın yanıldıgını yıne yaptırırdım ıcım rahat etsın dıye ama amnıosentez bıle yanıldıysa yaptırmanın bı anlamı yok dıyorum ben.

ben testler sonucunda sadece iyi yada kötü bi sonuc söyleniyo, ama tedavi amaclı müdahale edilemiyo diye biliyorum, dr'a da sordum öyle demişti. şaşırdım şimdi:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…