geçmiş olsun cnm
aa balum gelmiş naber balum. bende vazcaydım ikii testen
canim senin satla aynmi ben doktoara gitigimde 10+6 di sanirim ense kalinligini ölcemedi saliya tekrar termin verdi.senin ki önden mi giyor ondanmi ölcebildiki??geçmişe bakmadın sanırım gittik 2 de hemen aldı zaten doktor. baktı ense ölçüsü gayet iyi dedi gayet sağlıklı dedi hareket etti bide yerim ben yavrumu yaaaiyi beslen süt yumurta et ye dedi. ikili test hakkında bilgin varmı dedi var dedim. ama sonuç kötü olsa bile aldıramam dedim o zaman gerek yok dedi. %75 bayanlar böyle düşünüyor dedi. arkadaşta bi aksilik görse ısrar ederdi diyorlar. öyle :)
kimsecikler yokmuuuu?
geçmişe bakmadın sanırım gittik 2 de hemen aldı zaten doktor. baktı ense ölçüsü gayet iyi dedi gayet sağlıklı dedi hareket etti bide yerim ben yavrumu yaaaiyi beslen süt yumurta et ye dedi. ikili test hakkında bilgin varmı dedi var dedim. ama sonuç kötü olsa bile aldıramam dedim o zaman gerek yok dedi. %75 bayanlar böyle düşünüyor dedi. arkadaşta bi aksilik görse ısrar ederdi diyorlar. öyle :)
hoşgeldın canım
canim senin satla aynmi ben doktoara gitigimde 10+6 di sanirim ense kalinligini ölcemedi saliya tekrar termin verdi.senin ki önden mi giyor ondanmi ölcebildiki??
hosbulduk canım saol :)) 2li test yaptırmayınca sonradan neye pişman olursan dedi meliscim?
mudahale edılebılcek bırsey cıkar dıye oyle dedi herhalde belkı ALLAH korusun benım doktor testlerın hepsını yaptırmaktan yana bende yaptırıcam zaten içim rahat olsun doguma kadar korkuyla yasamam ALLAH korusun bırsey cıksa ama aldırmam risk olmadıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?