benım cevremde hıc bı sorun cıkmadı yaptıranlarda yanı oyle yanlıs cıkanda olmadı
ben testler sonucunda sadece iyi yada kötü bi sonuc söyleniyo, ama tedavi amaclı müdahale edilemiyo diye biliyorum, dr'a da sordum öyle demişti. şaşırdım şimdi:bbo:
sadece doppler yapıldıgında organlarla alakalı bi sorun varsa o tesbit edilebiliyormus. ablamın bebeginin kalbinde problem vardı, doppler sonucunda öyle demişlerdi. ona göre büyük bi hastanede dogum yaptı, hemen bebegin ameliyata alınması gerekiyodu cünkü. bende o yuzden sadece doppler yaptırmayı düsünüyorum ilerde..
ben yasadım hemde yengem ve babamın amca kızında. 3 ayrı hastanede testler yapıldı aynı sonuc. ıstanbuldaydılar. ankaraya gonderdıler sonucları ordan da yazı geldı aldırın down sendromlu dıye ama 6 ay bosuna agladılar.
bu arada benim 3 ay bitti..hadi darısı başınıza...
tabi canım sen gordugun ıcın yaptırmak ıstemıyorsun herkesın kendı kararı tabı saygı duyuyorum
ooo maşallah kocaman olmusuz:)
evet büyüdük teyzesi:)))ama hala kızmıyız erkekmiyiz bilmiyoruz:))
ben yasadım hemde yengem ve babamın amca kızında. 3 ayrı hastanede testler yapıldı aynı sonuc. ıstanbuldaydılar. ankaraya gonderdıler sonucları ordan da yazı geldı aldırın down sendromlu dıye ama 6 ay bosuna agladılar.
evet cnm bende eşime senin dediğini söyledim 6 ay psikolojini bozcan kendini ona odaklıcan üzülcen gerek yok hayırlısı allahtan dedi.
slm kızlarrrr.limonlarımla katıldım aranıza:)
lımonlarım?
bende 2li test allahın izniyle güzel çıkarsa bi daha yaptırmak istemiyorum hiç bir test doğrusu bu stresi çok kez kaldıramayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?