2010 Ekim Anneleri

benım cevremde hıc bı sorun cıkmadı yaptıranlarda yanı oyle yanlıs cıkanda olmadı

ben yasadım hemde yengem ve babamın amca kızında. 3 ayrı hastanede testler yapıldı aynı sonuc. ıstanbuldaydılar. ankaraya gonderdıler sonucları ordan da yazı geldı aldırın down sendromlu dıye ama 6 ay bosuna agladılar.

sadece doppler yapıldıgında organlarla alakalı bi sorun varsa o tesbit edilebiliyormus. ablamın bebeginin kalbinde problem vardı, doppler sonucunda öyle demişlerdi. ona göre büyük bi hastanede dogum yaptı, hemen bebegin ameliyata alınması gerekiyodu cünkü. bende o yuzden sadece doppler yaptırmayı düsünüyorum ilerde..

ben testler sonucunda sadece iyi yada kötü bi sonuc söyleniyo, ama tedavi amaclı müdahale edilemiyo diye biliyorum, dr'a da sordum öyle demişti. şaşırdım şimdi:bbo:

evet mudahale edılmıyo oyle olsa yaptırırdık bızde tabı kı.

evet onda onlem alınabılıyo. bende dusunuyorum bakalım.

tabi canım sen gordugun ıcın yaptırmak ıstemıyorsun herkesın kendı kararı tabı saygı duyuyorum

tabi canım sen gordugun ıcın yaptırmak ıstemıyorsun herkesın kendı kararı tabı saygı duyuyorum

evet. bende kımseyı etkılemek ıstemıyorum. yasamasaydım yaptırırdım bende mutlaka ama bırebır yasadım. kulaktan duyma olsa ınanmazdım ama ıkısının de o aglayısları gıtmıyo gozumun onunden. ve bosunaymıs cok acı.

evet cnm bende eşime senin dediğini söyledim 6 ay psikolojini bozcan kendini ona odaklıcan üzülcen gerek yok hayırlısı allahtan dedi.

hoşbulduk canım...eşim gelene kadar bakim bi dedim yeni güzel haber var mı diye??sanırım herkes iyi..oh oh çok şükür..

evet cnm bende eşime senin dediğini söyledim 6 ay psikolojini bozcan kendini ona odaklıcan üzülcen gerek yok hayırlısı allahtan dedi.

dogru rabbım neylerse guzel eyler. zaten aldırmayı dusunmuyosan gerek yok bence de. doktorun da bunu onayladıysa. yanı bızden daha bılgılı sonucta.

bende 2li test allahın izniyle güzel çıkarsa bi daha yaptırmak istemiyorum hiç bir test doğrusu bu stresi çok kez kaldıramayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…