2010 Ekim Anneleri

dudu kız mı yoksa senn ki..ekşi istiyosa canın...ayy benimde kızım olsun ya....

bilmem ki şekerim.tatlıları başından beri pek sevmiyoz biz.ya ben çok tuhaf hisler içindeyim bi yanım erkek istiyo ama öbür yanımda kız olsun diyo.rabbimden hayırlısı artık ne diyeyim

bende ılk zamanlar tatlıyı hıc yıyemezdım hep eksı seyler canım ısterdı şimdi ikisinden
de yiyorum:)
bu aksam yemekte balık varmıs annem balık almıs nasıl yıcem bılmıyorum

bilmem ki şekerim.tatlıları başından beri pek sevmiyoz biz.ya ben çok tuhaf hisler içindeyim bi yanım erkek istiyo ama öbür yanımda kız olsun diyo.rabbimden hayırlısı artık ne diyeyim
al benden de o kadar..ben akşam sanatoryumdaki tıpğ merkezine gidim diorum..Cana hanım var orda akşam 9'a kadar Murat'ı ikna edersem gidecem..bakalım belki o söler:)))

ah balumcum senin dişlerin bi hoş oldu benimse yemekten içim bi hoş oldu ama napıyım tek çözüm bu benim için

devam devam:):):) ben cok severım lımon. eskıden tabaga koyar meyve gıbı yerdım ama annem bu alıskanlıgımı bıraktırdı. dılım yara olurmus. onun olmus ta:):) ben taı keyfı yıyodum sen devam tatlım yeeekaydirigubbakcemile3

sanırım ben hamilelikten sonra nefret edecem bu kadar çok yemekten ya da limon gb sarı bi bebeğim olcakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…