2010 Ekim Anneleri

ben bu ara çok duygusallaştim herşeye ağliyorum zaten duygusal bir insandim şimdi hepten sulu göz oldum çıktım ama hayale daliyorum ekimde evimde küçük bir insan olacak agliyacak bana muhtaç bend ebşakasini istemiyecek geçen rüyamd agördüm bir kız bebeği boynuma sarılıyo sari sari saçları var bend ebşkasına gitmiyo ne yapıyosma gülüyo sabah uyanmak istemiyodum gerçek gibi bu özlemi tam 3 senedir bekliyorum ve aşiri korkularım var nş herşeyi hayal ettiğim gibi olur bu rüyadan uyanmak istemiyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kotu seyler dusunme lutfen ya. tabı ozelmle gelen bebek daha farklı oluyodur ama bısey olmayacak korkma.

bildiğim kadaruyla erkekse hemen ama kızsa 6.aya kadar bile sarkıyomuş
ama yinede herşey kesin olmuyabiliniyo benim bir arakdaş var haziranin 5 allah nasip ederse dogum yapacak 3,5 aylıkken dr gitmiş kız demiş şimdi gitti bebeğiniz erkek demiş ben hep kızı erğe benzetiyolar diye biliyodum ama erkeğide kıza benzeten varmiş...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Allahım hepinize yaşatsın kızlar yaaa.. bi de ultrason görüntümüzü verdi doktor teyzemiz.. görüntüde kolları, bacakları, vücüdu ve yüzü, gözleri, burnu bile belli..

gecen bana doktorumun asıstanı vermedı goruntu. babası goremedı. bu defa verır inş.

evet gorumcemın komsusu var dun anlattı 6 aya kadar erkek bılıyodum 6 aylıkken kız dedıler. dogumda guvenemedım sordum dıyo kız mı erkek mı dıye gulduler bana dıyo:)

kotu seyler dusunme lutfen ya. tabı ozelmle gelen bebek daha farklı oluyodur ama bısey olmayacak korkma.

ne kadar korkarsam korkuyim cnm bebğimin yiyecek ekmeği yoksa dogmaz ama ben ne kadar istemezsemde allah istemesi yetiyo ben ağlasamda sizlasamda dua etmkten başka bişey gelmiyor cnm ama ben yinede güzel hayaller kurmaya başladım dogum yapacak anneleri ziyaret edip bbek odalarına bakıyorum bizde o telaşa eylüld edüşeriz galiba ne güzel hiisler duygular allah isteyen herkez nasip etsin

canım bak çok şükür artık bebişin seninle. ve inş. hamileliğini de sağlıklı bi şekilde tamamlayıp kucağına alacaksın. her zaman iyi düşün ki iyi olsun..

dogru dıyosun. esımın kuzenı ılk bebegını doguma 15 gun kala kaybetmıstı. yasayacak gunu varsa yasıyolar yoksa yapacak bısey yok. dua edıcez.

canım hepimiz anı endişeleri yaşıyoruz inan bana.bende aynen senin gb ağlıyorum her şeye,kendimi çok yalnız hissediyoum.ama aslında bunlar hormonlarımızın bize oyunu.o yüzden hep olumlu düşünmeye çalışmalıyız.gerçi bende akıl verecek en son insanım ama doğrusu bu sıkma canını.bebişin seninle keyfini çıkar

sıkmıyorum cnm alalha çok şükürki 13 haftalıga kadra gelebildik buda büyük bişey sadece sizle düşüncelerimi paylaşmak istedim korkum bu bebeği kaybedersem bir dahah anne olamıyacağim korkusu aam şimdi anneyim bbeğim içimde 6 ay sonra benimle olacka inşşş...

inşaallah canım herşey yolunda olur hepimiz için.aslında ne tuhaf.birbirini tanımayan insanları aynı ayda hamile kalmış olmak bir araya getirdi ve birbirimize destek olur hale geldik.bebişlerimiz sayesinde:ecrin_bebek:

eeee esra randevun ne zaman tatlım. bu arada yarın mı gıdıyosun trabzona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…