ayyy cok guzel yaaaa
ben bu ara çok duygusallaştim herşeye ağliyorum zaten duygusal bir insandim şimdi hepten sulu göz oldum çıktım ama hayale daliyorum ekimde evimde küçük bir insan olacak agliyacak bana muhtaç bend ebşakasini istemiyecek geçen rüyamd agördüm bir kız bebeği boynuma sarılıyo sari sari saçları var bend ebşkasına gitmiyo ne yapıyosma gülüyo sabah uyanmak istemiyodum gerçek gibi bu özlemi tam 3 senedir bekliyorum ve aşiri korkularım var nş herşeyi hayal ettiğim gibi olur bu rüyadan uyanmak istemiyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ama yinede herşey kesin olmuyabiliniyo benim bir arakdaş var haziranin 5 allah nasip ederse dogum yapacak 3,5 aylıkken dr gitmiş kız demiş şimdi gitti bebeğiniz erkek demiş ben hep kızı erğe benzetiyolar diye biliyodum ama erkeğide kıza benzeten varmiş...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilebildiğim kadaruyla erkekse hemen ama kızsa 6.aya kadar bile sarkıyomuş
Allahım hepinize yaşatsın kızlar yaaa.. bi de ultrason görüntümüzü verdi doktor teyzemiz.. görüntüde kolları, bacakları, vücüdu ve yüzü, gözleri, burnu bile belli..
ama yinede herşey kesin olmuyabiliniyo benim bir arakdaş var haziranin 5 allah nasip ederse dogum yapacak 3,5 aylıkken dr gitmiş kız demiş şimdi gitti bebeğiniz erkek demiş ben hep kızı erğe benzetiyolar diye biliyodum ama erkeğide kıza benzeten varmiş...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kotu seyler dusunme lutfen ya. tabı ozelmle gelen bebek daha farklı oluyodur ama bısey olmayacak korkma.
ben bu ara çok duygusallaştim herşeye ağliyorum zaten duygusal bir insandim şimdi hepten sulu göz oldum çıktım ama hayale daliyorum ekimde evimde küçük bir insan olacak agliyacak bana muhtaç bend ebşakasini istemiyecek geçen rüyamd agördüm bir kız bebeği boynuma sarılıyo sari sari saçları var bend ebşkasına gitmiyo ne yapıyosma gülüyo sabah uyanmak istemiyodum gerçek gibi bu özlemi tam 3 senedir bekliyorum ve aşiri korkularım var nş herşeyi hayal ettiğim gibi olur bu rüyadan uyanmak istemiyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne kadar korkarsam korkuyim cnm bebğimin yiyecek ekmeği yoksa dogmaz ama ben ne kadar istemezsemde allah istemesi yetiyo ben ağlasamda sizlasamda dua etmkten başka bişey gelmiyor cnm ama ben yinede güzel hayaller kurmaya başladım dogum yapacak anneleri ziyaret edip bbek odalarına bakıyorum bizde o telaşa eylüld edüşeriz galiba ne güzel hiisler duygular allah isteyen herkez nasip etsin
selam kızlar hayırlı cumalar herkese
canım hepimiz anı endişeleri yaşıyoruz inan bana.bende aynen senin gb ağlıyorum her şeye,kendimi çok yalnız hissediyoum.ama aslında bunlar hormonlarımızın bize oyunu.o yüzden hep olumlu düşünmeye çalışmalıyız.gerçi bende akıl verecek en son insanım ama doğrusu bu sıkma canını.bebişin seninle keyfini çıkar
sıkmıyorum cnm alalha çok şükürki 13 haftalıga kadra gelebildik buda büyük bişey sadece sizle düşüncelerimi paylaşmak istedim korkum bu bebeği kaybedersem bir dahah anne olamıyacağim korkusu aam şimdi anneyim bbeğim içimde 6 ay sonra benimle olacka inşşş...
kızlar bende ekim annesiyim sizi takip ediyorum selmas88 den haber varmı dün randevusu vardı
Günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar..
tum annelere hayirli ugurlu gunler diliyorumm nasilsinizzzzzzzzzkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?