2010 Ekim Anneleri

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

bunu ilk okuduğumda ne ağlamıştım ne ağlamıştım bugün tesadüf gene buldum ve mutluluktan ve diğer burdakide hala isteyen arkadaşlarımın adına ağlıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

oyy daha çok başım ağrıdı
az kalkayımda iş göreyim bişelerle meşgul olursam geçer belki

günaydın cicişler.... nasılsınız...ben yeniden doğdum sanki...

günaydın bitnm..ne mutlu sana..

amin bitnm..rabbim kimseye göstermesin bu cennet kokusunun mahrumiyetini..

gunaydın kızlar hayılı cumalar. melosıra gecmıs olsun canım.

günaydın balum..melis esra ya ne olmuş ki??

bulantılar devam yanı. bende hala olmadı bulantı. bundan sonrada baslamaz herhalde. ıstanbulun neresındesın?

tabi rahat geçirmen güzel bulantısız felan daha başlamz bencede
bende kendimi teselli ediyoım işte midem bulanınca benimki içerde kıpırdıyo diyomkaydirigubbakcemile3
istanbul kartal canım

tabi rahat geçirmen güzel bulantısız felan daha başlamz bencede
bende kendimi teselli ediyoım işte midem bulanınca benimki içerde kıpırdıyo diyomkaydirigubbakcemile3
istanbul kartal canım

dogru hareketlerını hıssetmeye baslayana kadar boyle:) ayyy cok ozledım ıstanbulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…