2010 Ekim Anneleri

hoş geldiniz ana ogl demek gecti içimden:)

bize mi canım kaydirigubbakcemile3 bütün belirtilerimiz ve hislerimiz kız yönünde o yüzden dün de anlatmıştım arkadaşlara erkek çıkarsa çok şaşıracağım aklinialirimsmile bu arada doktordan geliyoruz hanımlar. haftaya galiba 3 boyutlu olması lazım ayrıntılı ultrasona giriyoruz eğer belli olduysa cinsiyetini öğreneceğim sanıyorum boshayallersmile

haftaya bı cınsıyet haberı daha mı:)

ayy biran önce ögrenmek istiyorm bendeee:) saglıklı olsn bastasonra allahım herkesin gönlündeki muradı versin cma selası oknuyo suan allahım herkezi ve bebişlerini kötülükten korsn aminn

sabah hariç şuan iyiyim tatlım hala bulantılarla baş etmeye çalışıyorum
sabah işe zor atıyom kendimi
cnm 12 haftalıktan sonra azaliyo benimkis öyle oldu hiç bişey yiyemiyordum şimdi hiç bulantım yok desem yeridir aradabulanıyo ama çıkarmıyorum oda arada ama midem bulanınca bbeğimin içimde oldugunu ve iyi oldugunu biliyodum şimdi hiç bir haber laamıyomuşum gibi geliyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bulantılar devam yanı. bende hala olmadı bulantı. bundan sonrada baslamaz herhalde. ıstanbulun neresındesın?

sen erkek getirecen cnm benim içime dogdu bak cinsiyeti gidene kadar ögrenirsin belki ayın kaçinda gidiyosun gittiğinde yine gelicenmi buraya bizi birakma cinsiyet haberini senle paylaşmayı çok isterim seninde haberini almayı çok isterim cnm...

haftaya bı cınsıyet haberı daha mı:)

evet canım inş. bizde umuyoruz bu tatlı haberi. doktorum bugün ultrasında izletti tatlımı benim.. Allahım gözyaşlarımı tutamadım. nasıl tepiniyo, nasıl ellerini kollarını oynatıyo. ayrılasım gelmedi valla maş. kuzumaa sağolsun doktorum ikili testi gerekli görmüyormuş onun yerine ayrıntılı ultrasona alıp tek tek organlarını yüzünü ellerini inceliyormuş kaydirigubbakcemile2 bi de ense kalınlığı ile burnuna bakıyormuş. anormali varsa belli oluyor zaten dedi. bu da benim çok hoşuma gitti. çünkü haftaya bebişimizi baya baya net görebileceğiz inş. ikili testi zaten istemiyordum sadece ihtimaller zinciriydi çünkü.. şimdi elle tutulur bilgiler verecek sevgili doktor teyzemiz.. opuyorumnanaktan

ay bende dün eşime dedim ikili test için gittiğimde öğrenebilirim cinsiyetini diye kendini ayarla sende gel dedim adam heyecenlendi ben hala inanamıyorumki diyo senin hamile olduğuna dedim karnımı büyümüş görünce bende inanamıycammm

bende erkek hıssedıyorum bakalım. ben ayın 2 sınde gıderım doktora herhalde. soylemese bıle ıstanbulda annemın doktoruna gıdıcem o soyler. annemlerde 2 bılgısayar var fırsatım olur gırmeye. sımdı kı kadar sık olmasa da bakıcam tabı kı sıze. rahat bırakamam kı sızı:)

hoşgeldin canımmm
evet bende içimde olduğunu biliyorum ya rahatlıyorum öyle
ben artık kendime tazı diyorum her kokuyu alıyorum yavv

ayyy cok guzel yaaaa

senin doktoru çok beğendim valla ben bana bişe demedi test için aslında yaptırmak istemiyordum bende sırf bebkimi görmek için vazgeçtimm belki benim doktorda aynısını diyebilir ama ben ihtimale bırakmıycam önceden gidip yaptıracam sonrada onada gösteriririm sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…