bende yapmak istiyorm cnm ama örğü fazla yapmadıgım için her beğendiğimi yapamıyoum anca kolaylarını ama şimdi elimde elişim var o bittsin bebek pikesi yapıcam yüz bezi felan ayy çok güzel yapıyorum knedimi övmek gibi olmasın baştan akrabalara yapardım şimdi kendime ....
bu topikte en çok gezen ikimiz galiba ama sen daha çok geziyosun kızz[kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3/
ıyı sen nasılsın? nerelerdesın kızklava:kaydirigubbakcemile3
bugün daha iyiyim, gelemiyorum pek, ya çok yoğun oluyorum okulda, yada evde halsizlikten baygın yatıyorum...1-2 haftadır çok zorluyor beni bebişim :CüvCüv:
ıyı sen nasılsın? nerelerdesın kızklava:kaydirigubbakcemile3
bugün daha iyiyim, gelemiyorum pek, ya çok yoğun oluyorum okulda, yada evde halsizlikten baygın yatıyorum...1-2 haftadır çok zorluyor beni bebişim :CüvCüv:
ıyı olun da:):) yuksek tansıyona cok dıkkat et. hamılelıkte cok kotu yuksek tansıyon.
ne var ne yok kızlar
benim tansiyonum hamilelik olmadan önceleri 12 8, 12 7 falandı hep...sonra ilk aylardaki kontrolde 11 7, 11 6 doktor normal dedi, düşermiş diye...şimdi ise 13 8, 13 9izlemeye aldılar işte dün bir yığın ekstra test yapıldı EKG EKO vs....işte şimdilik sorun yok...14 9 ve üzerine çıkarsa hap içeçekmişim...
ıyı olun da:):) yuksek tansıyona cok dıkkat et. hamılelıkte cok kotu yuksek tansıyon.
evet biliyorum o nedenle doktor izleyeceğiz dedi...dilerim daha yükselmez...tuzlu zaten yemezdim şimdi tamamen kestim...
biran önce yarın gelsin istiyorum
yuksek tansiyonun varmiydi canim hamilelikte mi cikti?
yarın mı gıdıcen annenlere.
hayırdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?