o dediğin örnek görebilme imkanım olsaydı cnm bende yüz bezini igne oyası ypıcam pikesinide öylee...
yaa ne zaman azalmıştı bende bugün hiç bişey olmayınca tırstım :gitme: acaba doktoramı gitsem yarını mı beklesem
yaklasık 1 haftadır iyiydim ama bende sorucam haftaya doktora bakalım ne dicek.. yediklerimiz dokunuyor belkide canım
herkes yaptırıyor kıslar bu testı bu kadar korkmayın ALLAHIMIZA emanet yavrularımız
ben mesela sonuctan korktugum ıcın fılan degıl yanlıs sonucta bosuna uzulmekten korktugum ıcın yaptırmıyorum. testelere guvenen yaptırsın bence de. %40 yanlıs ıhtımalı oldugu ıcın guvenmıyorum ben.
bana doktorum yaptırmalısın dedi yanlıs ıhtımalı felan var demedi hiç
doktordan doktora fark edıyor bence ben doktoruma guvenıyorum
selam ben 13 haftalık hamileyim birkaçgün sonra 14.haftaya gireceğim hamileliğimin başından beri hiç çıkarmadım herkese ben hiç çıkarmadım diyip duruyordum ama dün sabah tutabilene aşk olsun ilk kez çıkardım bide bulantılar 12 haftada bitiyo derleryaa ne zaman azalmıştı bende bugün hiç bişey olmayınca tırstım :gitme: acaba doktoramı gitsem yarını mı beklesem
kızlarrrr bebeğin cinsiyetini çok merak ediyroum yahu :) geçse de haftalar öğrencek :)
pıke bana sırf ıgne oyası yapacak annem de. benım yaptıgımın ortası mekıkle kenarı iğneyle. ıstersen atarım bılgısayara bı sekılde sana gosterırım.
ben ilk defa bu sabah uyandığımda mide bulantısı hissettim yoğundu ama çıkarmadım çok fazlada sürmedi
hep öle şiddetli geliyo 5dk geçiyo çok şükür
rabbim yardımcınız olsun o 5 dk neler çekiyorum
ben once allaha sonra dr uma coookkk guveniyorum
ben once allaha sonra dr uma coookkk guveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?