2010 Ekim Anneleri

o dediğin örnek görebilme imkanım olsaydı cnm bende yüz bezini igne oyası ypıcam pikesinide öylee...

pıke bana sırf ıgne oyası yapacak annem de. benım yaptıgımın ortası mekıkle kenarı iğneyle. ıstersen atarım bılgısayara bı sekılde sana gosterırım.

herkes yaptırıyor kıslar bu testı bu kadar korkmayın ALLAHIMIZA emanet yavrularımız

ben mesela sonuctan korktugum ıcın fılan degıl yanlıs sonucta bosuna uzulmekten korktugum ıcın yaptırmıyorum. testelere guvenen yaptırsın bence de. %40 yanlıs ıhtımalı oldugu ıcın guvenmıyorum ben.

bence test konusunda herkes kendı doktorunu dınlesın. yaptırmıycam dıyorum ama doktorumla henuz gorusmedım bu konuyu. ınsallah ısrar etmez:)

kaydirigubbakcemile3 şimdi zil çaldı karşı daireyi sormaya geldi yan apartmandaki kadın 1ay önce taşındım karşı daireden
kadın içi nasıl sen burda oturuyomuşşun dedi valla arındıramadığım ve kötü olduğu için geçtim bu tarafa dedi ev sahibi çok uyumsuz hiç bişe yaptırmıyo falan dedim hiç bi özelliği yok aynı kirayı veriyorum
kadın tahmin ettim ama manzarası çok güzel die şansımı deniyim dedi dedim balkonda güvercinlerden oturamassın kadın çok sağol dedi gitti
iyimi yaptım kötümü
bence iyi yaptım her gelene aynı şeyi sölücem şimdiki oturduğum daire full yapılı ora leş gibiydi aynı kira emeklerime yazık oldu be badana bile ilgilenmiyorum ister yaptır ister yaptırma demişti alsanaalsanasmile

bana doktorum yaptırmalısın dedi yanlıs ıhtımalı felan var demedi hiç
doktordan doktora fark edıyor bence ben doktoruma guvenıyorum

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
johnnybravo, melikemirac, melisesra+, mezime+, simge_wxyz, kamyas, 61esra, sinop_e, balum+, Pamfilya79+

yaa ne zaman azalmıştı bende bugün hiç bişey olmayınca tırstım :gitme: acaba doktoramı gitsem yarını mı beklesem
selam ben 13 haftalık hamileyim birkaçgün sonra 14.haftaya gireceğim hamileliğimin başından beri hiç çıkarmadım herkese ben hiç çıkarmadım diyip duruyordum ama dün sabah tutabilene aşk olsun ilk kez çıkardım bide bulantılar 12 haftada bitiyo derler
telaşlanma bazen benimde hiç bulanmıyor bazen çok bulanıyor bence korkma

benım içimede hep kız doğuyor
rüyamdada hep erkek görüyorum
eşimle dün konusurken bırden erkek babasıyım dedi heheheeh hayırlısı bakalım

Aynen ha çıktı çıkıcakkk sanıyorsunn geçiyorr ilerleyen sattlerde yine geliyorr uf cok korkuyorum öle olunca

üff varya kafam karıstı bana doktorum test demedı ama bırdahakı gelısınde ultrasonda ense olcumu var dedı..yok arkadaş ben yaptıracam herşeye hazırlıklı olayım kötü de cıksa yanlış testte olsa dogunca bana süprız olur.allahın taktırı herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…