2010 Ekim Anneleri

gideceğim doktor 10haftalıkken anlıyomuş gölcükte yengemin doktoru var oda iki bebeğimizide 10haftalıklarken anlamışlardı erkek dahamı çabuk belli oluyo
bakalım buda rahim için aynı şeyi sölücekmi

selam kızlar nasılsınız
ya sizlerin mide bulantıları ne zaman geçti ben dün iki defa çıkarttım bugün tık yok korkuyom yani önceden her gün çıkartıyordum

testi yaptırsammı yaptırmasammı hala karar verebilmiş değilim o sonuş çıkana kadar kendi kendimi yerim bide kötü bişe çıkarsa offf
sizler ne karar verdiniz

Balum doktora gittin mi yakın zamanda? beni taa Nisan 10 da çağırdılar Samsundan ama dayanamıyorum buradaki doktoruma gitsemmi acaba? bebiş iyi mi gelişimi iyi mi merak ediyorum

ben ilk defa bu sabah uyandığımda mide bulantısı hissettim yoğundu ama çıkarmadım çok fazlada sürmedi
hep öle şiddetli geliyo 5dk geçiyo çok şükür
rabbim yardımcınız olsun o 5 dk neler çekiyorum

testi yaptırsammı yaptırmasammı hala karar verebilmiş değilim o sonuş çıkana kadar kendi kendimi yerim bide kötü bişe çıkarsa offf
sizler ne karar verdiniz

niye kotuyu dusunuyorsun test mevzusu cok kissisellestiriliyor bence ama yorum yapmak istemiyorum gonlunu ferah tut hep iyi olacak diye dusun ve kisa bisure sonra guzel haberler vericeksin gor bak

o dediğin örnek görebilme imkanım olsaydı cnm bende yüz bezini igne oyası ypıcam pikesinide öylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…