izmite bu akşam gidicem kaynanamda kalcam bu akşam akannehir yarın doktora gidicem ordanda ablama ordanda anneme ama annem evde yok abim yengem ve cücüklerim var
ilerledimi gerimi gitti bebeğim bakalım inşallah cinsiyetinide söler
selam kızlar nasılsınız
ya sizlerin mide bulantıları ne zaman geçti ben dün iki defa çıkarttım bugün tık yok korkuyom yani önceden her gün çıkartıyordum
hoşgeldin canım nasılsın?
testi yaptırsammı yaptırmasammı hala karar verebilmiş değilim o sonuş çıkana kadar kendi kendimi yerim bide kötü bişe çıkarsa offf
sizler ne karar verdiniz
Balum doktora gittin mi yakın zamanda? beni taa Nisan 10 da çağırdılar Samsundan ama dayanamıyorum buradaki doktoruma gitsemmi acaba? bebiş iyi mi gelişimi iyi mi merak ediyorum
testi yaptırsammı yaptırmasammı hala karar verebilmiş değilim o sonuş çıkana kadar kendi kendimi yerim bide kötü bişe çıkarsa offf
sizler ne karar verdiniz
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
sizler ne karar verdiniz
ben gıdıcem ayın 2 sınde inş.
dogru dıyon cok gezıyoz:):) bende orgu bılmem tış işi yelek yapıyom. pıkemızı anneannemız yapacakmıs oyle dedı. aslında bı modelım var super ama herkes onu yapıyo cok tutuldu. annem senınkı ondan olmasın dedı. yuz bezlerı fılan bende yapıcam sonra. bende abımın bebeklerına yapmıstım. ben iğne oyası yapıyom mendıl,yuz bezı fılan.
bende azaldı diyordum ama dün cıkarttım ...
herkes yaptırıyor kıslar bu testı bu kadar korkmayın ALLAHIMIZA emanet yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?