2010 Ekim Anneleri

benim 6.7.8.9.ve 10. haftalarr felaketti.. ben vitaminleri 8. haftada biraktim.. acaba gecicegi icin mi cogaldii diyip avutuyorum kendimi

inş canım. sende geceleri ac yatmamaya dikkat et, galeta yada elma falan yemeye calıs bakalım faydası olcakmı? herkeste baska seyrediyo bu hamilelik, denemek lazım :)

evet ya..hava güzel ya dışarda herkes demekki...bende çıkıcam uzun bir aradan sonra..cesaret edemiyordum..ama alışveriş zamanım gelmiş benim:))

Gönülçelen sen yaptırdın mı ikili test?

yok cnm yaptırmadım. 12. haftaa gttim ense kalınlığı ölçüldü ve burun kemiğine bakıldı. bunları yapınca 2li teste gerek görmedi. 16. haftaa 3lü test yapılacak ve bu sonuçlarla karşılaştırılıp kesin sonuç elde edilecekmiş.

evet burda hava kaplai be nevde tikildim kaldim
türkiyede hava güzelse herkes geziyordur oh ne güzel koluna takmistir esini:)bende giyindim süslendim dirari cikayim diye.beyimin isi ciktialmaya gelmemiyor.ne yapsam acep yaaaaa

burda da hava kapalı..zaten asırı bel agrım var cıkıp dolaşamam:çok üzgünüm:öyle evde oturup nette vakit geciricem sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…