2010 Ekim Anneleri

Günaydın ekim anneleri pazar keyfimi yapıyorsunuz :)) saatler ileri alındı unutmayın Ben hasta oldum akşamdan beri boğazlarım çok fena doğru düzgün uyuyamadım (

Günaydın ekim anneleri pazar keyfimi yapıyorsunuz :)) saatler ileri alındı unutmayın Ben hasta oldum akşamdan beri boğazlarım çok fena doğru düzgün uyuyamadım (

geçmiş olsun canım.sanırım bu sabah senle benden başka kimse yok

gecmis olsun canim.bu habar baslangici herkesi hasta etti.ben bir haftadir cekiyorum hala grip gecmedi.sükür ateslenme olmadi ates olursa kötüymüs yüksek ates bebegin düsmesine bile neden olurmus.rabbim korusun bizleri

günaydın kızlar
günaydin canimmm

Sağol feyzacım evet bahar havası çarpıyor bende az değilim 2 magnum yedim akşam tabi kırgınlıkta olunca tuz biber oldu..Ateş benim doktorda demişti ateşlenmemen lazım diye çok şükür boğazlarımda sadece..

gunaydin kizlarr.. bende dun gece 3 kere kalktim... oguruyoum sadece bos boss... ama sabah kan tukurdumm... anlamadimm neden olduu.. butun sinir sistemim coktuuu..... bu ne zaman biticekkk nasil biticekkkkkkkkkkk allahimm sen herkese yardim ettt

günaydın kızlar.. hastalara gecmiş olsun ya, cabucak atlatırsınız inş. dikkat edin lütfen..

gunaydin kizlarr.. bende dun gece 3 kere kalktim... oguruyoum sadece bos boss... ama sabah kan tukurdumm... anlamadimm neden olduu.. butun sinir sistemim coktuuu..... bu ne zaman biticekkk nasil biticekkkkkkkkkkk allahimm sen herkese yardim ettt

bende geceleri cok kalkıyorum, sabahlarıda yataktan kalkınca iyiyim ama bi koku duyar duymaz bende cıkarmaya baslıyorum hemen. sanada gecmiş olsun canım ya bi dr'una sor bence, taze kanmıydı tükürdüğün?

4 kere gittim doktora bu sikayetler uzerine... ilac verdi ama hicc fayda etmedi... ooffff artik psikolojim 0 ... tuvaletin kapisinda agliyorumm elim ayagim titriyorr...

gecen gece cok tahris olmustu bogazim sanirim yara oldu o yuzden kanadi...

4 kere gittim doktora bu sikayetler uzerine... ilac verdi ama hicc fayda etmedi... ooffff artik psikolojim 0 ... tuvaletin kapisinda agliyorumm elim ayagim titriyorr...

gecen gece cok tahris olmustu bogazim sanirim yara oldu o yuzden kanadi...

sıkıntı yapma canım ya, streste mideye dokunuyo daha cok. baska bi dr'a gitsen?
benimde elim ayagım titriyo cıkardıktan sonra, hemen uzanıp sekerli bişiler atıyorum agzıma, iyi geliyo..

sıkıntı yapma canım ya, streste mideye dokunuyo daha cok. baska bi dr'a gitsen?
benimde elim ayagım titriyo cıkardıktan sonra, hemen uzanıp sekerli bişiler atıyorum agzıma, iyi geliyo..

bu nezaman gecicek peki( 12 haftada azalir diyolardiiii daha cok arttiii(((

bu nezaman gecicek peki( 12 haftada azalir diyolardiiii daha cok arttiii(((

gecer inş canım.. benimde önceden daha azdı, 10.haftadan sonra arttı 3 haftadır basagrısı basdönmesi öyle geciyo.. sen vitamin hapları yada demir falan alıyomusun? onlarda artırıyomus diye duymustum.gerci ben bıraktım yinede gecmedi bulantılar ama gecenler var..

kızlar benimde 12.haftada çok artmıştı.akşam yatmadam meyveyle midemi doldurdum sabah bulantı az oluyor o zaman.bazende gece kalkınca elma yedim.2 gündür nerdeyse hiç bulantım yok.bugun erken kalktım eşimi gönderdim temizlik falan yaptım.sık sık bişeyler atıştırın zamnala bulantyı kesiyor.

ben aksamları meyve yiyince sabahları cok kötü cıkarıyorum ne yazıkkı. ama uzun süre ac kalmamak lazımmıs diye okumustum, bende dün gece bişiler atıştırıp öyle yattım, bu sabah daha rahattım cok sükür. uzun bi aradan sonra ilk defa erkenden kahvaltı yapabildim :))

su an kacinci haftadasin canim?

benim 6.7.8.9.ve 10. haftalarr felaketti.. ben vitaminleri 8. haftada biraktim.. acaba gecicegi icin mi cogaldii diyip avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…