Günaydın ekim anneleri pazar keyfimi yapıyorsunuz :)) saatler ileri alındı unutmayınBen hasta oldum akşamdan beri boğazlarım çok fena doğru düzgün uyuyamadım (
geçmiş olsun canım.sanırım bu sabah senle benden başka kimse yok
gecmis olsun canim.bu habar baslangici herkesi hasta etti.ben bir haftadir cekiyorum hala grip gecmedi.sükür ateslenme olmadi ates olursa kötüymüs yüksek ates bebegin düsmesine bile neden olurmus.rabbim korusun bizleriGünaydın ekim anneleri pazar keyfimi yapıyorsunuz :)) saatler ileri alındı unutmayınBen hasta oldum akşamdan beri boğazlarım çok fena doğru düzgün uyuyamadım (
günaydin canimmmgünaydın kızlar
gunaydin kizlarr.. bende dun gece 3 kere kalktim... oguruyoum sadece bos boss... ama sabah kan tukurdumm... anlamadimm neden olduu.. butun sinir sistemim coktuuu..... bu ne zaman biticekkk nasil biticekkkkkkkkkkk allahimm sen herkese yardim ettt
günaydın kızlar.. hastalara gecmiş olsun ya, cabucak atlatırsınız inş. dikkat edin lütfen..
bende geceleri cok kalkıyorum, sabahlarıda yataktan kalkınca iyiyim ama bi koku duyar duymaz bende cıkarmaya baslıyorum hemen. sanada gecmiş olsun canım ya bi dr'una sor bence, taze kanmıydı tükürdüğün?
4 kere gittim doktora bu sikayetler uzerine... ilac verdi ama hicc fayda etmedi... ooffff artik psikolojim 0 ... tuvaletin kapisinda agliyorumm elim ayagim titriyorr...
gecen gece cok tahris olmustu bogazim sanirim yara oldu o yuzden kanadi...
sıkıntı yapma canım ya, streste mideye dokunuyo daha cok. baska bi dr'a gitsen?
benimde elim ayagım titriyo cıkardıktan sonra, hemen uzanıp sekerli bişiler atıyorum agzıma, iyi geliyo..
gecıcek ınş kızlar sabretmemeız lazımm demi
bu nezaman gecicek peki( 12 haftada azalir diyolardiiii daha cok arttiii (((
kızlar benimde 12.haftada çok artmıştı.akşam yatmadam meyveyle midemi doldurdum sabah bulantı az oluyor o zaman.bazende gece kalkınca elma yedim.2 gündür nerdeyse hiç bulantım yok.bugun erken kalktım eşimi gönderdim temizlik falan yaptım.sık sık bişeyler atıştırın zamnala bulantyı kesiyor.
kızlar benimde 12.haftada çok artmıştı.akşam yatmadam meyveyle midemi doldurdum sabah bulantı az oluyor o zaman.bazende gece kalkınca elma yedim.2 gündür nerdeyse hiç bulantım yok.bugun erken kalktım eşimi gönderdim temizlik falan yaptım.sık sık bişeyler atıştırın zamnala bulantyı kesiyor.
gecer inş canım.. benimde önceden daha azdı, 10.haftadan sonra arttı 3 haftadır basagrısı basdönmesi öyle geciyo.. sen vitamin hapları yada demir falan alıyomusun? onlarda artırıyomus diye duymustum.gerci ben bıraktım yinede gecmedi bulantılar ama gecenler var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?