2010 Ekim Anneleri

geçmişi okudum,dark ın da dr kontrolü çok iyi gecmiş,bebeğinin hareketlerini görmüş ve sanırım dr erkek olacagını tahmin etmiş.4 erkek 1 kız oldu değil mi şimdiye dek?ekim bebekleri erkek olucak sanırım genelde

ya kıslar dişim cok agrıyo kuccuk bı curugum vardı kocaman olduu dısımdende kulagıma vuruyoo nasıl yapacamya dişçiyede gıtmek ıstemıyorum ılk uc aylık donemdeyım zararlı dıyolar halım yok halsıım keyıfsızım canım dısarı cıkmak ıstıyooo ama hıc halımde yoookkkk anlayacagınız cekılmez bırıyım bı kurtulsam su deprosyondanyaaan:gitme::gitme:

benim de dişetlerim çok kötü oldu..3 ayı bitirdikten sonra diş tedavini yaptırabilirsin sanırım canım..ben de dr a gittiğimde dişetlerim için gargara falan sorucam

kıslar herkese merhabalar babannemı kaybettık ıkı gundur bakamıyorum gecmısı okuyamadım umarım herkes ıyıdır cok keyfım yok..

kızlar kuşlarım yumurtlamış tam kafesi temizlemek için tepesini çıkardık dişi yuvaya girdi anlamadık ilk sona bi baktım yumurta var ama kafes çok pisti temizledik mecburen. yemez inşllh yumurtasını

selam kızlar nasılsınız? benim biraz canım sıkkın.........59 kilo ile hamile kaldım şu an 63 kiloyum........çıldırcam yaa.........ne yapmam lazım diyetde yapamıyorum.........eşim izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…