2010 Ekim Anneleri

delikafadulden delikafadulden yaaa o kadar hevesleniyorum ki bende hazırlık yapmaya kendimi zor tutuyorum bir cinsiyeti belli olsa :Saruboceq:

onlarca bebek odası takımından tutun da şekerine kadar model biriktirdim kız erkek karışık artık birine yoğunlaşmak istiyorum...

aklinialirimsmile aklinialirimsmile hatta mümkünse kız hazırlıklarına yoğunlaşmak istiyorum :kedi: :kedi: ne yalan söyliimmm

önce sağlıklı olsun sonra kız olsun inşallah :Saruboceq:

ritacım hayırlı olsun bebişin erkekmiş maşallah cicisini de almışsın güle güle giysin meleğin

ritacım hayırlı olsun bebişin erkekmiş maşallah cicisini de almışsın güle güle giysin meleğin

teşekkür ederim tatlım..ilk tahmin bu..bakalım değişirmi belli olmaz...cumartesi kontrolüm var..o zaman kesinleşir sanırım..darısı size anneler..

inşallah ritacım ya biz üç hafta sonra 13.haftada olacağız bakalım söyler mi

bi de erkek bebeklerin organları daha çabuk olurmuş erkek bebekleri olanlar söylese bize aslında

ya aslında söylemiyolar..burda yazmıştım daha önce..benim düzenli gittiğim 2 doktorum var..ikiside etik değil diye sölemediler..bende evin yanındaki tıp merkezine gittimm.kadın uzman doktordu..çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin bişey diyemem dedi..yani genelde söylemiyolar...ısrarcı olusan işe yarayabilir:))

ben hissediyorum çünkü ondan dedim... hele bu son hafta aşırı.. 8inde benimkide belli olur.. bakalım ne çıkacak sürpriz yumurtadan!!!

şurda ne kaldı öğrenmeye sabredin kızlar eskiden ultrason mu vardı millet doğunca öğreniodu

benim arada kasıgımda pıt pıt bisi oluyor bisi atıyor gibi ondanmıdır bilmiyorum ama :))

Ben 12+3 de kızım olacağını öğrendim arkadaşlar 12 haftalıkken ikiside belli oluyor doktorlar söylemek istemiyor sadece..Kız geç oynarmış benim bebiş 10 haftalıkken ultrasonda neler yapıyordu kendimi dinlediğimde hareket ettiğinide hissediyorum yani hareketlere göre kız yada erkek olmuyor kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…