2010 Ekim Anneleri

kıyamam kuzucuğuma..rabim yardımıcınız olsun..o miniğime de şifalar versin şafi olan rabbim..

amin canım amin nşşşş.

klava:bak bak bak benden önce gıdıo aslında benımkıde perş.ama ızın gunume denk gelmedıgı ıcın ben 7 nısana attım hemde cınsıyetı belırlenır ıyıce

tabı ya:):) ben ıstanbulda da doktora gıdıcem anca orda ogrenırım cınsıyetını.

günaydın kızlar nasılsınız gece ironicle baya kaynattık çok şey kaçırdınız benim muhabbet kuşumun yumurtasını gördünüzmü hehe

Günaydın tatlı hamişler...Benim gibi hala bişi yiyemeyen var mı? Balum seni ne için çağırdı ki dr? Cinsiyet ne zaman belli oluyormuş? Ay ben de muhabbetin poposundan giriyorum :)) kusuruma bakmayın...

günaydın kızlar.balumcum çok geçmiş olsun.allah şifa versin canım

gunaydın canım sagol. amn inş.

günaydın kızlar nasılsınız gece ironicle baya kaynattık çok şey kaçırdınız benim muhabbet kuşumun yumurtasını gördünüzmü hehe

gordum okudum muhabbetınızı gecenın bı yarısında amma lak lak etmıssınız:)

kıslar gunaydınlar nasılsınız bakeem benım rande vu carsamaba ama bugun gıdecem dişlerim cok agrıyoo cok az bı curugum vardı kocaman olduyaaa napcam bılmıyom bı doktora danısayımdaaa ayyyy cok acıyo kızlar diş agrısı ceknler bıır kulagıma kadar işliyo acısı

Günaydın tatlı hamişler...Benim gibi hala bişi yiyemeyen var mı? Balum seni ne için çağırdı ki dr? Cinsiyet ne zaman belli oluyormuş? Ay ben de muhabbetin poposundan giriyorum :)) kusuruma bakmayın...

ben en son kalp atısı ıcın gıtmıstım. ıkılı test ıcın 11. ıle 14. hafta arası gel dedı. test yaptırmıycam ama ayın 10 unda ıstanbula gıdecegım ıcın kontrole gıdıyım dedım.:)

kızlar günaydınnn napıyosunuz brnim yine kahverengi akın tım gelio

gunaydın. nıye oluyo kı akıntın acaba. sorsan bı doktoruna.

gecmıs olsun ya. doktoruna sorarsın bı gıdınce. carsambaya kadar nasıl dayancan ama.

heheh ironic sızdı galiba e 3 te yatınca kalkamamıştır yazık hehe benimde erken uyandığımı görünce şaşırcak

mrb cnm bende 13. haftalığım şimdi, burda boyutlardan bahsedilmiş. ben 12. haftanın sonunda gittim. 5,5 cnm di. burda bi arkadaş 8,5 cnm demiş. senin nasıl merak ettim...

ya canlarım kusura bakmayın önceki yazılarıma pek cevap gelmeyince bende topice pek bakmadım ama sorular olmuş..

bulantımı soran arkadaşa cevabım; evet 12. haftaya kadar bulandım malesef..kustuğumda çok oldu..sadece tiksintilerim azdı, o yüzden yemek konusunda obezleşmiştim:) şu an nerdeyse bitti..belli belirsiz bi şey..o da sabahları..

şimdilerde mide şişkinliği ile micadele ediyorum..bulantıdan daha beter diyebilirim:(

benim bebişin boyutlarına gelince;11.2 haftalıkken 9.8 cm dendi bana..yarın tekrar ultrasonum var,tekrar sonuçları yazarım sizlere..

Balum inşallah hayırlı haberlerle dönersin. Sanırım hasta ufak bebişler var, büyük geçmiş olsun. Allah anababasına bağışlasın.
Ecrinece kocişleri çekiştirdiğinizi bilseydim ben de gelirdim. Benimkinin de uyuzluğu üstünde. Kokulara dayanamıyorum dedikçe ekmek makinesiyle ekmek yapası tutuyor adamı. O bir hasta olsun da ben de yapacağımı biliyorum ama...
Mervam çok geçmiş olsun diş ağrısı da birşeye benzemiyor. Dr gitme imaknın varsa git istersen. ığnesiz bişiler yapıveriyorlar bazen. O acıyı çekip durmaktansa az acır geçer..Ayyy çok geçmişler olsun...
Lekesi gelen arkadaşım bence hemen dr telefon edip sor, progestan iğnesi veya hapı veriyorlar bazen. ınşallah bir aksilik yoktur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…