kıyamam kuzucuğuma..rabim yardımıcınız olsun..o miniğime de şifalar versin şafi olan rabbim..
klava:bak bak bak benden önce gıdıo aslında benımkıde perş.ama ızın gunume denk gelmedıgı ıcın ben 7 nısana attım hemde cınsıyetı belırlenır ıyıce
günaydın kızlar.balumcum çok geçmiş olsun.allah şifa versin canım
günaydın kızlar nasılsınız gece ironicle baya kaynattık çok şey kaçırdınızbenim muhabbet kuşumun yumurtasını gördünüzmü hehe
Günaydın tatlı hamişler...Benim gibi hala bişi yiyemeyen var mı? Balum seni ne için çağırdı ki dr? Cinsiyet ne zaman belli oluyormuş? Ay ben de muhabbetin poposundan giriyorum :)) kusuruma bakmayın...
kızlar günaydınnn napıyosunuz brnim yine kahverengi akın tım gelio
gunaydın canım sagol. amn inş.
gordum okudum muhabbetınızı gecenın bı yarısında amma lak lak etmıssınız:)
kıslar gunaydınlar nasılsınız bakeem benım rande vu carsamaba ama bugun gıdecem dişlerim cok agrıyoo cok az bı curugum vardı kocaman olduyaaa napcam bılmıyom bı doktora danısayımdaaa ayyyy cok acıyo kızlar diş agrısı ceknler bıır kulagıma kadar işliyo acısı
hehe evet uyuyamayınca kocişleri çekiştirdik. benim ki dün beni çok üzdüde
heheh ironic sızdı galiba e 3 te yatınca kalkamamıştır yazık hehebenimde erken uyandığımı görünce şaşırcak
siz nasılsınız.
mrb cnm bende 13. haftalığım şimdi, burda boyutlardan bahsedilmiş. ben 12. haftanın sonunda gittim. 5,5 cnm di. burda bi arkadaş 8,5 cnm demiş. senin nasıl merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?