tatlım basın sagolsun ya sımdı okudum
saol canım teşekkürler allah razı olsun
Allah sabır versın bılırım acısını.
babannem benım annem babamdan sonra tek tutar dalımdı sımdı yalnız kaldım...allah mekanını cennet etsın..bebegım ıcın ayaktayım
dogru dıyosun canım. Allah sabır versın sana. bu donemde yasamıs olman daha da zor. bebegın ıcın ayakta kalman lazım zaten. napalım hayat bu sevdıklerımızı kaybetmek cok zor ama rabbım sabrını da verıyo. sonraları daha da zor oluyo ve nasıl dayanmısım dıyo ınsan. ıste o Alahın verdıgı sabırdan.
babannem benım annem babamdan sonra tek tutar dalımdı sımdı yalnız kaldım...allah mekanını cennet etsın..bebegım ıcın ayaktayım
bitanem..rabbim merhamet etsin..size de sabırlar versin..:Saruboceq:
balum yegenınden haber varmı nasıl son durum
ıyı degıl ya hala hastanede. bıde abımın esı anneannesını kaybettı. uzuntu uzuntu ustune yasıyolar. bebek zor nefes alıyo. kalbı teklıyomus. nolcak bılmıyorummafoldumben
ay canım benım yaa allah acıl sıfa versın ıkız oldugu ıcın cıgerler mı tam gelısmemıs acaba..rabbim korusun
evet canım ıkız oldugu ıcın cıgerlerı gelısmemıs. ondan kaynaklanıyo zaten. hastanede yatan zaten daha mınık dogmustu.
allh iyilik versın canım ..ben bebeklere cok uzuluyorum cok savunmasızlar
evet ya benımde aklım hep orda. gozum gormuyo kı. beklıyorum ıste bende gıdıcem ya zaten.
:ecrin_bebek:
inşallah sen gıtmeye düzelır de sende kucagına alıp hoplatırsın halası yesın onu:))
balum rabbim şifalar bitnm..dualarım meleklerinizle..
amin canım inş cok sagol. ben de dua edıyorum. henuz cok mınık ya. gunlerdır hastanede.
bu arada ben persembe gunu gıdıcem doktora inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?