gecmıs olsun ya. doktoruna sorarsın bı gıdınce. carsambaya kadar nasıl dayancan ama.
ecrın ece kız cızelgelerımız senınle nıye farklı gosterıyo. ne zamandır dıkkatımı cekıyo. aynı olmamız lazım. senın 10+6 dıyo benım 10+5 kalan gun sayımız aynı ama nasıl oluyo:):)
ya canlarım kusura bakmayın önceki yazılarıma pek cevap gelmeyince bende topice pek bakmadım ama sorular olmuş..
bulantımı soran arkadaşa cevabım; evet 12. haftaya kadar bulandım malesef..kustuğumda çok oldu..sadece tiksintilerim azdı, o yüzden yemek konusunda obezleşmiştim:) şu an nerdeyse bitti..belli belirsiz bi şey..o da sabahları..
şimdilerde mide şişkinliği ile micadele ediyorum..bulantıdan daha beter diyebilirim:(
benim bebişin boyutlarına gelince;11.2 haftalıkken 9.8 cm dendi bana..yarın tekrar ultrasonum var,tekrar sonuçları yazarım sizlere..
çok yorma kendini balum süpürge yap toz al yeter görünen yerleri
bugun gıdecem işte carsambayı beklemıyecem
ya senin çizelge kayafı yedi yada benimki heheh dur bakiyim ben kendi excelde yaptığım tablodan kaç gün kalmışbugunude saycam dime
Balum benim temizliğe gelen kadını gönderivereyim sana, ohhh sen de keyfine bakarsın:))
balum sağol canım..senin ve diğer arkadaşlarınkinede koca bi maaaaşallah figan teyzelerinden
ay saçmaladım kalan günümüz aynı nie ona bakıomkiuykumu alamadım galiba benimki doğru balumda seninki nie öyle olduki
benim sat 12 ocak seninkidemi 12 ocakbu çizelgeler nie böyle oldu.
benim satta 27 aralık balum ,nerdeyse aynıyız...
çizelgem yok evet pek anlamıyorum o işten ben..hazır verenolsa alcamda:)
ya benim sat 27 aralık işte 13.haftamdayım 13+1 olsa gerek..senin ne kadar?
balum sata göre yap çizelgeni. benimde son gittiğimde 5 gün ileride göründü ama siz sata göre bakın o değişmez dedi doktorum
aa canım yaa ne iyi olur..nasıl olcak o ama?
e satlarımız aynı ise neden tarihler öyle farklı? kafam karıştı balum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?