Günaydın kızlar dün gece uyuyamadım doğru düzgün ya çok fena hastayım şimdide öksürük başladı çok korkuyorum annem benden sonraki bebeğini öksürükten kaybetmişti
allah korusun canım öyle kötü şeyler düşünme.sıcak suya bal ve limon kat iç.boğazına ii gelir.boğazına ve ciğerlerine ii gelir canım benim.bide sıcak havlu koy göğsüne
Günaydın kızlar dün gece uyuyamadım doğru düzgün ya çok fena hastayım şimdide öksürük başladı çok korkuyorum annem benden sonraki bebeğini öksürükten kaybetmişti
duduu kız sabret ya az kalmıs. ben cınsıyetı cok merak etmıyorum aslında da inş ıyıdır bebişim ya. bakalım benım baya az kaldı.
hosgeldınız arkadaslar:):)
ah aha sabredebilsem.
gecmiş olsun canım ya, en kısa zamanda atlatırsın inş. annen bebeğini öksürükle nasıl kaybetmişti, düşürdümü öksürürken anlamadım?
hoşbulduk balum, saolasın..
kizlar hepinize gunaydin bugun cok midem bbulaniyo biseyler yedim hala bulaniyo ufffffffffff
sabredecen napalım:) ayy benım de heyecan basladı. tam gıdecegım gune dun karar verdım dunden berı heyecan basladı:)
Sağolun kızlar..
Öksürürken bebek annemden kopmuş 4 aylıkdı..
Yolculuk ne zaman şimdi:)
gunaydin canim:) normaldede cins bi midem vardi herseye bulanirdi simdi feci ama hic kusmadim cok sukurgünaydın pamfilya, 10. haftada artmıştı benimde, gözünü korkutmak istemem ama hala devam ediyo, gecer inş sabredelim :)
sabredecen napalım:) ayy benım de heyecan basladı. tam gıdecegım gune dun karar verdım dunden berı heyecan basladı:)
bende oksururken hapsırırken karnımı tutuyom bı tuhaf oluyo karnım sankı. oksururken karnını tut ve otur.
doktor zıyaretıme karar verdım persembe gıdıyom. ıstanbul zaten ayın 10 unda. bıletler hazır:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?