2010 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar dün gece uyuyamadım doğru düzgün ya çok fena hastayım şimdide öksürük başladı çok korkuyorum annem benden sonraki bebeğini öksürükten kaybetmişti

Günaydın kızlar dün gece uyuyamadım doğru düzgün ya çok fena hastayım şimdide öksürük başladı çok korkuyorum annem benden sonraki bebeğini öksürükten kaybetmişti

allah korusun canım öyle kötü şeyler düşünme.sıcak suya bal ve limon kat iç.boğazına ii gelir.boğazına ve ciğerlerine ii gelir canım benim.bide sıcak havlu koy göğsüne

duduu kız sabret ya az kalmıs. ben cınsıyetı cok merak etmıyorum aslında da inş ıyıdır bebişim ya. bakalım benım baya az kaldı.
hosgeldınız arkadaslar:):)

allah korusun canım öyle kötü şeyler düşünme.sıcak suya bal ve limon kat iç.boğazına ii gelir.boğazına ve ciğerlerine ii gelir canım benim.bide sıcak havlu koy göğsüne

Sağol canım bişeyler yiyimde yapayım aç aç midemi kaldıyor bal..

boyle dusunme ama ya. dıkkat et kendıne gecer inş oksurugun.

gecmiş olsun canım ya, en kısa zamanda atlatırsın inş. annen bebeğini öksürükle nasıl kaybetmişti, düşürdümü öksürürken anlamadım?

hoşbulduk balum, saolasın..

günaydın pamfilya, 10. haftada artmıştı benimde, gözünü korkutmak istemem ama hala devam ediyo, gecer inş sabredelim :)

sabredecen napalım:) ayy benım de heyecan basladı. tam gıdecegım gune dun karar verdım dunden berı heyecan basladı:)

hem dr'a hem memlekete gidiyosun balum, ne güzel. hadi gözün aydın, heycan doruktadır şimdi :) bende 22 nisanda dr'a 10 mayısta memlekete gitcem inş..daha cook var (

selam kizlar nasilsiniz bugün
bulnaitsi gecmeyenler az daha sabir insallah gecer.yarin doktor günüm ense kalinligi ölcülcek.ve gösterirse cinsiyetinide ögrencez bakalim:)insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…