nevyas canım geçmiş olsun öksürüğe va grıbe 1 bardak sıcak suya 1 çay kasıgı zencefıl 3 tatlı kasıgı pekmez ve 1 çay kasıgı yarısı kadar karabıber karıstır bıraz acı oluo ama ben kızıma ılaç vermeden her gun bu karısımı verıyorum ilaçsız tedavi...dene ıstersen
feyza senle aramızda 1 gun var sen ögrenırsen bende ögrenırım canım banane banane:))
of of midesi bulanmayanlar ne kadar şanslı.benim sabahtan beri durmuyor.ne yapsam kar etmiyo.pamfilya sen çıkarmıyosun ne mutlu ben bi de çıkarıyorum.mafoldumben
ben de sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım..:uhm:eşimin şirketi..ikinci şantiye açılana dek aileni getiremeyiz demiş..yani tüm hamileliğim eşimden uzak geçecek sanırım..senağlama bende tereddüt ediyordum aslında..acaba son iki haftaya kadar çalışıp doğumu da izmirde yapıp sonra doğum izninde mi libya ya gitsem diye...ama kafam çok karışık...neyse..rabbim ne verse hayırla verir..bıraktım yine kendimi rabbim rüzgarına...cümlemizi darda koyma...:Saruboceq:
Kızlar çatlaklar için bebe yağı kullanan varmı aranızda?
yarican bende 22 nisanda dr a gidicem senle burda guzel haberlerimizi paylasiriz :))))))
günaydın tatlı annişler... umarım hepiniz iyisinizdir.
canım ben kullanıyorum. her akşam yatmadan önce sürüyorum..
canım ya, Allah ona acil şifalar sizede sabır versin inş..(
ben yerinde olsam 5 dakika ayrı kalmazdım..
günaydın tatlı annişler... umarım hepiniz iyisinizdir.
canım ben kullanıyorum. her akşam yatmadan önce sürüyorum..
Allah sabır versin canım, inş tez zamanda kavuşursunuz..
allah razı olsun bitanem..rabbim kimseyi ayrı koymasın..bizi de hayırlısıyla kavuştursun..:Saruboceq:
günaydın porttttttakalm.. a.s.
amin inş.
dogru ama aılemı de kurban bayramından berı gormedım ve bebekte olacak bı daha gıdemem mecbur sımdı gıdıcem. abımın bebeklerını hıc gormedım zaten bı tanesı gunlerdır hastanede yatıyo.
yok bitnm..işin esprisi..elbette aileni göreceksin..hele hele hastanız varsa zaten...ben öylesine özledim ki..şimdi böyle söylüyorum..bende çok ırakta bıraktım eşimi izmire geldim ilk hamişliğimde..
Geçmiş olsun balum biran önce sağlığına kavuşur inşallah yiğenin..
yok bitnm..işin esprisi..elbette aileni göreceksin..hele hele hastanız varsa zaten...ben öylesine özledim ki..şimdi böyle söylüyorum..bende çok ırakta bıraktım eşimi izmire geldim ilk hamişliğimde..
a.s.amin inş. cok zor ya.
günaydın canım yaa. eşinle inş. bi an önce kavuşursunuz.. valla Allahım eksikliklerini yaşatmasın.. çok zor..
Sizin işinizde zor canım ya ordan oraya bide ilde değil ülke değişiyorsunuz Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?