2010 Ekim Anneleri

:)) böyle karışık şeyleride hiç içemem ama ne duysam yapıyorum canım yeterki biran önce iyileşeyim..

Allah sabır versin canım, inş tez zamanda kavuşursunuz..

Kızlar çatlaklar için bebe yağı kullanan varmı aranızda?

ben sadece banyolardan sonra kullanıyorum, normaldede yatarken başka yağ sürüyorum.. çatlamayız inş..

yarican bende 22 nisanda dr a gidicem senle burda guzel haberlerimizi paylasiriz :))))))

aa inş, ikimizde hayırlı haberlerle döneriz.. ama nasıl geccek günler bilmiyorum (

canım ya, Allah ona acil şifalar sizede sabır versin inş.. (

amin inş.

ben yerinde olsam 5 dakika ayrı kalmazdım..

dogru ama aılemı de kurban bayramından berı gormedım ve bebekte olacak bı daha gıdemem mecbur sımdı gıdıcem. abımın bebeklerını hıc gormedım zaten bı tanesı gunlerdır hastanede yatıyo.

yok bitnm..işin esprisi..elbette aileni göreceksin..hele hele hastanız varsa zaten...ben öylesine özledim ki..şimdi böyle söylüyorum..bende çok ırakta bıraktım eşimi izmire geldim ilk hamişliğimde..

yok bitnm..işin esprisi..elbette aileni göreceksin..hele hele hastanız varsa zaten...ben öylesine özledim ki..şimdi böyle söylüyorum..bende çok ırakta bıraktım eşimi izmire geldim ilk hamişliğimde..

Sizin işinizde zor canım ya ordan oraya bide ilde değil ülke değişiyorsunuz Allah yardımcınız olsun..

Geçmiş olsun balum biran önce sağlığına kavuşur inşallah yiğenin..

inş ya bakalım baya hasta. inş kavusur saglıgına yenıden.

zordur ya. ben evlendıgımden berı bı kez ayrı kaldım esımden 3 gun. annem hastanedeydı yanında kaldım. o kadar ozledım kı esımı. nasıl dayanıcam 3 hafta bende bılmıyorum. donus bıletını almadım zaten bakalım doktorum ne dıcek ona gore alıcam.

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
slcn, balum, simge_wxyz, emine kaya, NevYas, yarican, porttakal, Pamfilya79, yelinay, mezime, duduu, esengülüm, melisesra

masllah cok kalabalık bu sabah yafsskaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…