kizlar hepinize gunaydin bugun cok midem bbulaniyo biseyler yedim hala bulaniyo ufffffffffff
evet evde olmak çok iyi allah çalışan hamişlere güç kuvvet versin. çünkü ben 9-10. haftalarda çok halsizdim yataktan kalkamıodum.
günaydın datlum..şükürler olsun iyiyis bis meleğimle..siz nasılsınız??günaydın kıslar nasılsınızzz
Sağolun kızlar..
Öksürürken bebek annemden kopmuş 4 aylıkdı..
Sağolun kızlar..
Öksürürken bebek annemden kopmuş 4 aylıkdı..
hem dr'a hem memlekete gidiyosun balum, ne güzel. hadi gözün aydın, heycan doruktadır şimdi :) bende 22 nisanda dr'a 10 mayısta memlekete gitcem inş..daha cook var(
selam kizlar nasilsiniz bugün
bulnaitsi gecmeyenler az daha sabir insallah gecer.yarin doktor günüm ense kalinligi ölcülcek.ve gösterirse cinsiyetinide ögrencez bakalim:)insallahhhhh
Az kalmış eşin gelemeyecek sanırım günler geçmez şimdi :))
allah razı olsun ecrinim.. a.s.
günaydın datlum..şükürler olsun iyiyis bis meleğimle..siz nasılsınız??
allah korusun nevyasım..kötü düşünceleri süpür bakalım zihninin süpürgesiyle..
hoşgeldın canım ay yınemı basladı
bizde iyiyiz canım çok şükürropuyorumnanaktan
gunaydin canim:) normaldede cins bi midem vardi herseye bulanirdi simdi feci ama hic kusmadim cok sukur
ben de sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım..:uhm:eşimin şirketi..ikinci şantiye açılana dek aileni getiremeyiz demiş..yani tüm hamileliğim eşimden uzak geçecek sanırım..senağlama bende tereddüt ediyordum aslında..acaba son iki haftaya kadar çalışıp doğumu da izmirde yapıp sonra doğum izninde mi libya ya gitsem diye...ama kafam çok karışık...neyse..rabbim ne verse hayırla verir..bıraktım yine kendimi rabbim rüzgarına...cümlemizi darda koyma...:Saruboceq:
sagol canım. heyecan cok. ama bıde yegenım hastanede olmasa daha cok sevınıcem.
uzuldum ya. esınden uzak olmak cok zordur. ben 3 hafta kalırım dıyorum ıstanbulda ama bakalım nasıl dayanıcam.
ben de sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım..:uhm:eşimin şirketi..ikinci şantiye açılana dek aileni getiremeyiz demiş..yani tüm hamileliğim eşimden uzak geçecek sanırım..senağlama bende tereddüt ediyordum aslında..acaba son iki haftaya kadar çalışıp doğumu da izmirde yapıp sonra doğum izninde mi libya ya gitsem diye...ama kafam çok karışık...neyse..rabbim ne verse hayırla verir..bıraktım yine kendimi rabbim rüzgarına...cümlemizi darda koyma...:Saruboceq:
of of midesi bulanmayanlar ne kadar şanslı.benim sabahtan beri durmuyor.ne yapsam kar etmiyo.pamfilya sen çıkarmıyosun ne mutlu ben bi de çıkarıyorum.mafoldumben
Kızlar çatlaklar için bebe yağı kullanan varmı aranızda?
Canım herşeyde bi hayr vardır oralarda doğum daha zor olur ne bileyim tabiki eşinden aylarca uzak olmak zor olacaktır ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?