2010 Ekim Anneleri

evet evde olmak çok iyi allah çalışan hamişlere güç kuvvet versin. çünkü ben 9-10. haftalarda çok halsizdim yataktan kalkamıodum.

allah razı olsun ecrinim.. a.s.

günaydın kıslar nasılsınızzz
günaydın datlum..şükürler olsun iyiyis bis meleğimle..siz nasılsınız??

Sağolun kızlar..

Öksürürken bebek annemden kopmuş 4 aylıkdı..

allah korusun nevyasım..kötü düşünceleri süpür bakalım zihninin süpürgesiyle..

hem dr'a hem memlekete gidiyosun balum, ne güzel. hadi gözün aydın, heycan doruktadır şimdi :) bende 22 nisanda dr'a 10 mayısta memlekete gitcem inş..daha cook var (

sagol canım. heyecan cok. ama bıde yegenım hastanede olmasa daha cok sevınıcem.

selam kizlar nasilsiniz bugün
bulnaitsi gecmeyenler az daha sabir insallah gecer.yarin doktor günüm ense kalinligi ölcülcek.ve gösterirse cinsiyetinide ögrencez bakalim:)insallahhhhh

inş hadı hayırlısı.

Az kalmış eşin gelemeyecek sanırım günler geçmez şimdi :))

gelemıycek malesef. bı suprız yapar mı ben ordayken bılmıyorum ama ıslerı cok yogun.

gunaydin canim:) normaldede cins bi midem vardi herseye bulanirdi simdi feci ama hic kusmadim cok sukur

hmm iyisin o zaman sen yine. kusmamaya calış, mide bi kusmaya alışırsa artık gerisi cok rahat geliyo.. ben dişimi fırcaladıktan sonra mutlaka cıkarıyorum (

of of midesi bulanmayanlar ne kadar şanslı.benim sabahtan beri durmuyor.ne yapsam kar etmiyo.pamfilya sen çıkarmıyosun ne mutlu ben bi de çıkarıyorum.mafoldumben

ben de sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım..:uhm:eşimin şirketi..ikinci şantiye açılana dek aileni getiremeyiz demiş..yani tüm hamileliğim eşimden uzak geçecek sanırım..senağlama bende tereddüt ediyordum aslında..acaba son iki haftaya kadar çalışıp doğumu da izmirde yapıp sonra doğum izninde mi libya ya gitsem diye...ama kafam çok karışık...neyse..rabbim ne verse hayırla verir..bıraktım yine kendimi rabbim rüzgarına...cümlemizi darda koyma...:Saruboceq:

uzuldum ya. esınden uzak olmak cok zordur. ben 3 hafta kalırım dıyorum ıstanbulda ama bakalım nasıl dayanıcam.

Canım herşeyde bi hayr vardır oralarda doğum daha zor olur ne bileyim tabiki eşinden aylarca uzak olmak zor olacaktır ama..

nevyas canım geçmiş olsun öksürüğe va grıbe 1 bardak sıcak suya 1 çay kasıgı zencefıl 3 tatlı kasıgı pekmez ve 1 çay kasıgı yarısı kadar karabıber karıstır bıraz acı oluo ama ben kızıma ılaç vermeden her gun bu karısımı verıyorum ilaçsız tedavi...dene ıstersen
feyza senle aramızda 1 gun var sen ögrenırsen bende ögrenırım canım banane banane:))

Canım herşeyde bi hayr vardır oralarda doğum daha zor olur ne bileyim tabiki eşinden aylarca uzak olmak zor olacaktır ama..

allah razı olsun bitnm..ne yapalım..buna da şükürler olsun..rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…