evet ya cidden :)) o yüzden sık sık gitmeli...
merhaba arkadaşlaar :)
burdada bı kar yagıo bı yagmur fenalık geldı..karnım acıktı yemektede kuru fasulye varmıs sıserım artık ıyıce
merhaba canım, hoşgeldin..
ah bizede bi pişiren olsada yesek, kuru fasulyeye bile razıyım
kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlaar :)
burdada bı kar yagıo bı yagmur fenalık geldı..karnım acıktı yemektede kuru fasulye varmıs sıserım artık ıyıce
merhaba canım, hoşgeldin..
ah bizede bi pişiren olsada yesek, kuru fasulyeye bile razıyım
kızlar benim karnım cok gurulduyo ya, sürekli sesler geliyo karnımdan, bebişim duyarda rahatsız olurmu acaba :)
kızlar benim karnım cok gurulduyo ya, sürekli sesler geliyo karnımdan, bebişim duyarda rahatsız olurmu acaba :)
hosbulduk canımm
ben yemek icin mutfaga giremiyorum midem kaldırmıyoneyse ki annem yakın o pisiriyo sagolsun
ben hani ayin 22 sinde gittigimde bebisi gordukya esimde bende ilk defa gorduk neyse hani embriyo kafasi buyuk oluyo ya esim aaaaaa yanaklari ayni bana benziyo dedi o arada gozumden biyandan yaslar akiyo biyandan esime koptummmmmmmmmmmmmm :roflol: bakalim 22 nisanda ne bomba patlaticak askitom kaydirigubbakcemile3
ben hani ayin 22 sinde gittigimde bebisi gordukya esimde bende ilk defa gorduk neyse hani embriyo kafasi buyuk oluyo ya esim aaaaaa yanaklari ayni bana benziyo dedi o arada gozumden biyandan yaslar akiyo biyandan esime koptummmmmmmmmmmmmm :roflol: bakalim 22 nisanda ne bomba patlaticak askitom kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk meliscim, balumm nasılsınız herkes iyidir inşallah?
benim midem dışında iyi herşey çok şükür
ben öğle tatiline çıkıorm..az hava aliim canlarum..kocaman öptm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?