2010 Ekim Anneleri

ay 3 gundur hastanede yatıodum canım yaa hep kusuodummm cok kotuydum yanııı yenı yenı duselmeye basladımmm walla bebeıs ıyı canım kotu olan annesı

Sizin işinizde zor canım ya ordan oraya bide ilde değil ülke değişiyorsunuz Allah yardımcınız olsun..

cümlemizin yar ve yardımcısı olsun rabbim..

hayırlısı bitnm..dikkat et kendine..

kızlar badem yagı kullanıyomussunuz okudumda ama badem yagı kıllanmayı arttırıyor haberınız olsun bana doktorum 4. aydan ıtıbaren kullanmam gereken çatlak kremını önerdı sızlerede söyleyeyım arastırın ıstersenız ama çok ıyı bır kremmıs hamıle bır arkadasımda kullanıyor benım hiç çatlagı yokmus adı LıERAC PARıS Çatlak Kremi Phytolastil 100ml. ınsallah ısınıze yarar bende alıcam ama daha zamanım var ecanelerde varmıs ama bıraz pahalı ınterntte arastırın daha ucuz

Son düzenleme:

catlak kremı ıcın aYIN 6 DA KONTROLUMUZ VAR BENDE DR MA SORCAM GOGUSLERIM COK KASINIYOR

bu hamilelik hormonlari insanlari nasil degistiriyor dun esimin bi lafina alindim bogure bogure agladim :roflol: sonrada kendimden utandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…