hosbulduk guzelim sorma ya bide ben herseyi yiyiyorum yani galiba son donem sapittim bugun hafif seyler yicem sen napiosun tosuncuk:) napiyo ?
Canım ya bende sürüyorum birkaç gündür jel bebe yağı benimki 24 saat cildimde kalıyor tamamen emmiyor seninde böylemi..
kız senın kız amma buyudu he:):) 14. haftadasın. maşallah maşallah:)
safak 10 mu 9 mu:)
Sizin işinizde zor canım ya ordan oraya bide ilde değil ülke değişiyorsunuz Allah yardımcınız olsun..
inş ya bakalım baya hasta. inş kavusur saglıgına yenıden.
zordur ya. ben evlendıgımden berı bı kez ayrı kaldım esımden 3 gun. annem hastanedeydı yanında kaldım. o kadar ozledım kı esımı. nasıl dayanıcam 3 hafta bende bılmıyorum. donus bıletını almadım zaten bakalım doktorum ne dıcek ona gore alıcam.
napim bende kahvaltı yaptım şimdi tosuncuk iyidir ınsallah
şafak 10 kaydirigubbakcemi
canım cildimde bi yumuşaklık oluyo sadece.. onun dışında parlaklık veya yağ kalıntısı olmuyor..
ay 3 gundur hastanede yatıodum canım yaa hep kusuodummm cok kotuydum yanııı yenı yenı duselmeye basladımmm walla bebeıs ıyı canım kotu olan annesı
Büyüdü valla :) cumartesi görmeye gideceğiz babasıyla :)
10kaydirigubbakcemile3
sanada günaydın portakall, hoşgeldin..
a.s.
opuyorumnanaktan
allah razı olsun portakalm..sen nasılsn tatlm??
kızlar badem yagı kullanıyomussunuz okudumda ama badem yagı kıllanmayı arttırıyor haberınız olsun bana doktorum 4. aydan ıtıbaren kullanmam gereken çatlak kremını önerdı sızlerede söyleyeyım arastırın ıstersenız ama çok ıyı bır kremmıs hamıle bır arkadasımda kullanıyor benım hiç çatlagı yokmus adı LERAC PARİS Çatlak Kremi Phytolastil 100ml. ınsallah ısınıze yarar bende alıcam ama daha zamanım var ecanelerde varmıs ama bıraz pahalı ınterntte arastırın daha ucuz
catlak kremı ıcın aYIN 6 DA KONTROLUMUZ VAR BENDE DR MA SORCAM GOGUSLERIM COK KASINIYOR
slm kızlarrr
günaydın canım, hoşbulduk..
iyi diyelim iyi olalım tatlım.. bugün pek havamda değilim ama sanırım hamilelik hormonlarının etkisi aklinialirimsmile
gecmıs olsun tatlım ya. senınde gecmedı demek bulantıların.
oooo maşallah.
gene de az kalmıs:)
ama gecmıyor yinede
ınsallah ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?