bu hamilelik hormonlari insanlari nasil degistiriyor dun esimin bi lafina alindim bogure bogure agladim :roflol: sonrada kendimden utandim
slm kızlarrr
gunaydın portakallll:):)
bu hamilelik hormonlari insanlari nasil degistiriyor dun esimin bi lafina alindim bogure bogure agladim :roflol: sonrada kendimden utandim
benım bulantı ılk haftalarda oldu bıde ıkızken cok oldu
şimdi çok şükür rahatım ınsallah yıne baslamaz bendede baş dönmesi el ayak uyusması oluyor oda çok kötü elim ayagım bosalıyor resmen hep yatıyorum
selam canım geçmiş olsun..
günaydın balum.. seninde yeğenine Allahım sağlık versin inş.
ben bu ara dalaşmıyorum da devamlı dibinde dolanıp kendimi sevdirmeye çalışıyorum adam yoruldu yahuu Şeniz
kız sendın dımı gecen gun arkadaslarını toplıyan ne yidiniz kız:):)
Allah şifa versin inş hepimize, gülünü seven dikenine katlancak mecbur, kucagımıza alınca unuturuz herseyi dimi :))
eed kucxagıma alınca unuturuz herbıseyı:)
bendim ya ctesi manyak guzeldi cok eglendik ama mamalari yazmim caniniz ceker bitanem:)
merhaba arkadaşlaar :)
amin canımmm
kucaga almayı bırak kontrole gıdınce onu gorunce herseyı unutuyor ınsan hehehehe
kıyamam canıma ben...hep aynıyız hep..uzakta diye nazlarımdan mahrum etmiorm adamı..hep dio ki bir lafı bu kadar tersinden anlamayı nasıl başarıyorsun..başarıorm işte ne biliim....harika hormonlarım sağolsun..vebcam e çemkiren bir tip oldum..tabi ben aslında eşimle konuşuyorum ama dışarıdan bakınca nasıl görünüorm acaba??:kedi:
merhaba arkadaşlaar :)
burdada bı kar yagıo bı yagmur fenalık geldı..karnım acıktı yemektede kuru fasulye varmıs sıserım artık ıyıce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?