2010 Ekim Anneleri

benım bulantı ılk haftalarda oldu bıde ıkızken cok oldu
şimdi çok şükür rahatım ınsallah yıne baslamaz bendede baş dönmesi el ayak uyusması oluyor oda çok kötü elim ayagım bosalıyor resmen hep yatıyorum

selam canım geçmiş olsun..

gunaydın portakallll:):)

günaydın balum.. seninde yeğenine Allahım sağlık versin inş.

bu hamilelik hormonlari insanlari nasil degistiriyor dun esimin bi lafina alindim bogure bogure agladim :roflol: sonrada kendimden utandim

ben bu ara dalaşmıyorum da devamlı dibinde dolanıp kendimi sevdirmeye çalışıyorum adam yoruldu yahuu Şeniz

ben baya rahatım. bı tek bel agrım oluyo benım. gercı oda baya oluyo ama napalım.

bu hamilelik hormonlari insanlari nasil degistiriyor dun esimin bi lafina alindim bogure bogure agladim :roflol: sonrada kendimden utandim

kıyamam canıma ben...hep aynıyız hep..uzakta diye nazlarımdan mahrum etmiorm adamı..hep dio ki bir lafı bu kadar tersinden anlamayı nasıl başarıyorsun..başarıorm işte ne biliim....harika hormonlarım sağolsun..vebcam e çemkiren bir tip oldum..tabi ben aslında eşimle konuşuyorum ama dışarıdan bakınca nasıl görünüorm acaba??:kedi:

Allah şifa versin inş hepimize, gülünü seven dikenine katlancak mecbur, kucagımıza alınca unuturuz herseyi dimi :))

burdada bı kar yagıo bı yagmur fenalık geldı..karnım acıktı yemektede kuru fasulye varmıs sıserım artık ıyıce

biz hatunlarida anlamak zor aslinda kocalarimizada aciyorum ambale oluyorlar garipler iyi davransalar bi turlu karsit bisey soyleseler bi turlu :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…