2010 Ekim Anneleri

ironickiiim cok sevindim bebisinin iyi olmasına masallah kuzunaa.
demek size de pipili dendi allahım 2010 ekim bebekleri erkek çete olacak bunlar :))))))))

ironickiiim cok sevindim bebisinin iyi olmasına masallah kuzunaa.
demek size de pipili dendi allahım 2010 ekim bebekleri erkek çete olacak bunlar :))))))))
senin haberi de okudum gecen gün ama karsılasamadık bi türlü yaw...senin de hayırlı olsun kuşum:1hug:dr söylemeden ben de bakarken erkege benzettim ama bakalım erken daha sanırım kesin sonuc için

sorma benim ev pislikten geçilmiyo yarın temizlikçi kadına söyleyecegim kapı cam silsin berbat her yer

ben buyuk bı temızlık yapmadım ıstanbula gıdı gelım yapcaz artık.

yok canım onları beşikte kertiyolar biz ana karnında kertiyoz bu da plasenta kertmesi:roflol::roflol:

:roflol::roflol:

aramıza yenı katılanlarr hosgeldınızz hayırlısı olsunn

kız resımlerıne baktım cok tatlısın. ekım annelerı cok guzel yaa:)

ben buyuk bı temızlık yapmadım ıstanbula gıdı gelım yapcaz artık.

:roflol::roflol:

kız resımlerıne baktım cok tatlısın. ekım annelerı cok guzel yaa:)

saoll bebem o senın gusellıgınn):kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5bayanssulusmilezemuszemus

ilk tahmini yaptı kızlar drumuz ama 16. haftada kesinleşir dedi.ilk tahminimiz;pipiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin haberi de okudum gecen gün ama karsılasamadık bi türlü yaw...senin de hayırlı olsun kuşum:1hug:dr söylemeden ben de bakarken erkege benzettim ama bakalım erken daha sanırım kesin sonuc için

sağol kuzuumm :1hug: bana da öyle geliyor kesinleşmesi icin daha var gibi sanki ama ilk tahmin de önemli :)
hayırlısı olsun haklarımız da benim hep icime erkek diye doguyor zaten doktora da öyle söyledim kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım cok şükür, geceki muhabbetinizi okudum sabah daha iyi oldum :) masallah kaynatmışsınız ecrineceyle kaydirigubbakcemile3
sorma tatlım kimse yoktu meydan bize kaldı vallakaydirigubbakcemile3biz de dagıttık gece gece..nöbetci ekim anneleri:roflol:

oruom canım:) yelekk orebılıom ama hedıye ordum 3 tyane benımkıde bellı olsun orcemm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…