yok canım onları beşikte kertiyolar biz ana karnında kertiyoz bu da plasenta kertmesi:roflol::roflol:besık kertmesı mı ne varmıs ya ondan mı yapıyonuz:)
saol tatlım benim.nasılsın bakim?gözünaydın ironic :) gamyoncuiremsu
ellere ben yapam bana değiş öle miklava:
senin haberi de okudum gecen gün ama karsılasamadık bi türlü yaw...senin de hayırlı olsun kuşum:1hug:dr söylemeden ben de bakarken erkege benzettim ama bakalım erken daha sanırım kesin sonuc içinironickiiim cok sevindim bebisinin iyi olmasına masallah kuzunaa.
demek size de pipili dendi allahım 2010 ekim bebekleri erkek çete olacak bunlar :))))))))
benim de erkek dogmustu ama inşallah 16. haftada da aynı olur..gönlünden de kız mı geciyo canım?
saol tatlım benim.nasılsın bakim?
seninki gibi mi yavrucumyaa bı tane cetvel buldum süper ama nersını kopyalıcam bılmıyorum çok süper bırseyyaaa
yapıyım yavrum sanadaopuyorumnanaktan
sorma benim ev pislikten geçilmiyo yarın temizlikçi kadına söyleyecegim kapı cam silsin berbat her yer
yok canım onları beşikte kertiyolar biz ana karnında kertiyoz bu da plasenta kertmesi:roflol::roflol:
aramıza yenı katılanlarr hosgeldınızz hayırlısı olsunn
seninki gibi mi yavrucum
ben buyuk bı temızlık yapmadım ıstanbula gıdı gelım yapcaz artık.
:roflol::roflol:
kız resımlerıne baktım cok tatlısın. ekım annelerı cok guzel yaa:)
ilk tahmini yaptı kızlar drumuz ama 16. haftada kesinleşir dedi.ilk tahminimiz;pipiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin haberi de okudum gecen gün ama karsılasamadık bi türlü yaw...senin de hayırlı olsun kuşum:1hug:dr söylemeden ben de bakarken erkege benzettim ama bakalım erken daha sanırım kesin sonuc için
sorma tatlım kimse yoktu meydan bize kaldı vallakaydirigubbakcemile3biz de dagıttık gece gece..nöbetci ekim anneleri:roflol:iyiyim canım cok şükür, geceki muhabbetinizi okudum sabah daha iyi oldum :) masallah kaynatmışsınız ecrineceyle kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?