sorma çekiştire çekiştire uzattıkkaydirigubbakcemile3napalım tepemiz atmış biz de döküldük:mymeka:
ecrinece nerde yahu sabah burdaymıs?ben de uyandım erken ama güya randevum bugündü ama eşim izin alamıyodu..bi an öglene kadar boşlugu oldu ve gittim hastaneye..rabbim gönlüme göre verdi bugün gitmeyi cok istiyodum,meraktan...
bi de bana diyo uyanamadı heralde sızmıstır diye:roflol:ben 9 da fırladım ayaga valla heyecandansırnaşık şey:roflol::roflol: uyuyo:roflol: uykum var dedı cıktı
selam cnm hoşgeldina.s.
bi de bana diyo uyanamadı heralde sızmıstır diye:roflol:ben 9 da fırladım ayaga valla heyecandansırnaşık şey
evet canım değişik bişiymiş,kimsede görmedim daha önceyaptımda buraya kopyalamıyorum yaaa nasıl güzelmi
benimki de ben uyumadan uyumaz,adamcagız da benle oturdu o saate kadarsempatiksalakcinnievet senın ıcın kalkamamıstır dıyodu:)
senin çıkmadı mı tatlım sonuç?bizim persembe ögleden sonra çıkıcakmış,inşallah sorunsuz gecer:Saruboceq:
iyi yapmıssınız hakediyorlar bazen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vursaydınız yerden yere delikafaduldenhakettiler yaw,acayip kızmısız döktük etegimizdeki taslarıklava:
bakın bu kıslar çok tatlı dimi
yaptımda buraya kopyalamıyorum yaaa nasıl güzelmi
yapıcam az kaldı :)))
aa nie öyle gec 2li test?sorma hakettiler ama ecrin terlikle ben kumandayla yola getirdik:roflol:bizim 1nisan da canım ikili testimiz daha var :)
insallah canııııım.
iyi yapmıssınız hakediyorlar bazen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vursaydınız yerden yere delikafadulden
evet cok güzel canıııımm :ecrin_bebek:
güzelllllll çook begendimmmm. ama beceremedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?