sorma tatlım kimse yoktu meydan bize kaldı vallakaydirigubbakcemile3biz de dagıttık gece gece..nöbetci ekim anneleri:roflol:
o yeni buldugun nasıl?istersen benımkınden yaparım sana kusum
sorma çekiştire çekiştire uzattıkkaydirigubbakcemile3napalım tepemiz atmış biz de döküldük:mymeka:kocaları da cekıstırmıssınız masallah:):)
o yeni buldugun nasıl?
ama hep böyle bebeğimden bahsederken oglum demek geliyodu içimden,ama halbuki kız bebeleri daha sevimli buluyorum normalde..kısmet tatlım inan en cok saglıklı olmasına sevindim..ultrasondan bakarken hersey yolunda,ense kalınlıgı da normal falan dedi dr,ben de o arada kıpırdıyo arada ona bakıyodum.hiç cinsiyet aklıma gelmedi,meraklı babası sordu cinsiyeti:roflol:sağol kuzuumm :1hug: bana da öyle geliyor kesinleşmesi icin daha var gibi sanki ama ilk tahmin de önemli :)
hayırlısı olsun haklarımız da benim hep icime erkek diye doguyor zaten doktora da öyle söyledim kaydirigubbakcemile3
oruom canım:) yelekk orebılıom ama hedıye ordum 3 tyane benımkıde bellı olsun orcemm:)
kıs ben baksam nolcak?en basiti lilipie dakini bilem yapana kadar saatlerce ugrastımkaydirigubbakcemile3beceremem kioda benımkıne benzıyor ama çok guzelyaaa ama nereyı kopyalıcamı bılmıyorum
Aynen canım hep oglum diye seviyordum ben de hala da öyle :))))))))ama hep böyle bebeğimden bahsederken oglum demek geliyodu içimden,ama halbuki kız bebeleri daha sevimli buluyorum normalde..kısmet tatlım inan en cok saglıklı olmasına sevindim..ultrasondan bakarken hersey yolunda,ense kalınlıgı da normal falan dedi dr,ben de o arada kıpırdıyo arada ona bakıyodum.hiç cinsiyet aklıma gelmedi,meraklı babası sordu cinsiyeti:roflol:
noldu yavrucum niye koptun?:jeyyar:
kıs ben baksam nolcak?en basiti lilipie dakini bilem yapana kadar saatlerce ugrastımkaydirigubbakcemile3beceremem ki
senin çıkmadı mı tatlım sonuç?bizim persembe ögleden sonra çıkıcakmış,inşallah sorunsuz gecer:Saruboceq:Aynen canım hep oglum diye seviyordum ben de hala da öyle :))))))))
gönlümden gecen kızdı esimin de öyle ama saglıklı olsun dedik hep.
ben de sormadım ki doktor söyledi bakalım diyee bir baktı ki ceee ee sempatiksalakcinni gamyoncuiremsu
cok sevindim ense kalınlıgınız felan normal cıkmıs. bizde bi atlatsak su ölcümleri ikili testi felan allah'ın izniyle :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?