2010 Ekim Anneleri

ama hep böyle bebeğimden bahsederken oglum demek geliyodu içimden,ama halbuki kız bebeleri daha sevimli buluyorum normalde..kısmet tatlım inan en cok saglıklı olmasına sevindim..ultrasondan bakarken hersey yolunda,ense kalınlıgı da normal falan dedi dr,ben de o arada kıpırdıyo arada ona bakıyodum.hiç cinsiyet aklıma gelmedi,meraklı babası sordu cinsiyeti:roflol:

oruom canım:) yelekk orebılıom ama hedıye ordum 3 tyane benımkıde bellı olsun orcemm:)

oh oh masallah.. bende yelek örmek istiyom :)) cocukken bebeklerim vardı onlara kücücük yelekler yapardım ama şimdi becerebilirmiyim bilmiyom :))

Aynen canım hep oglum diye seviyordum ben de hala da öyle :))))))))
gönlümden gecen kızdı esimin de öyle ama saglıklı olsun dedik hep.
ben de sormadım ki doktor söyledi bakalım diyee bir baktı ki ceee ee sempatiksalakcinni gamyoncuiremsu
cok sevindim ense kalınlıgınız felan normal cıkmıs. bizde bi atlatsak su ölcümleri ikili testi felan allah'ın izniyle :Saruboceq:

ecrinece nerde yahu sabah burdaymıs?ben de uyandım erken ama güya randevum bugündü ama eşim izin alamıyodu..bi an öglene kadar boşlugu oldu ve gittim hastaneye..rabbim gönlüme göre verdi bugün gitmeyi cok istiyodum,meraktan...

senin çıkmadı mı tatlım sonuç?bizim persembe ögleden sonra çıkıcakmış,inşallah sorunsuz gecer:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…