bi de o gece işkembeyi içtim,eşim de nefret eder ama öyle bi yedin ki benim bile canım cekti diyokaydirigubbakcemile3düşün yani nasıl bi iştahla yemişim..bi de üstüne roma dondurması yiycem dedim,mideye bak yaasırnaşık şeyçöplük gibi oldu iyice
sevdiysen orayı sorun yok cnm,ben bi türlü ısınamadım buraya.biz de evi aldık , kredi borcu var ama az kaldı inşallah...o bitince belki gideriz burayı satıpinş gonlunde varsa inş olur. ben kaldım rızede artık sanmam ıstanbula tasıncagımızı. esımın orda da evlerı var yanı bızım:):) ama fatıhte. işi burda oldugu ıcın burdayız. oturdugum yer guzel ama ya sevıyorum ev kendımızın omrum gecer herhalde burda:)
benim o kan testlerim 8. haftada yapıldı canım.ne için erken dedi dr un?
ben gördüm canım.yeni haline de bayıldım çok yakışmıs..ne renge boyatmıstın sacını?balum albüm soruyodun ekledim..artık benimde bir albümüm var:))
biri bizi durdursuncokacimcoookbenımde canım dondurma ıstemıstı esım aldı geldı bı yedım kı. esım dıyo sankı ılk defa dondurma yıyon:roflol: bı ıstahla yedım kı:)
balum albüm soruyodun ekledim..artık benimde bir albümüm var:))
sevdiysen orayı sorun yok cnm,ben bi türlü ısınamadım buraya.biz de evi aldık , kredi borcu var ama az kaldı inşallah...o bitince belki gideriz burayı satıp
biri bizi durdursuncokacimcoook
ama o zaman gec değil mi canım?bence o tarihte gec olur..ögrenip eger bi durum varsa erken iken önlem almalı diye düşünüyorum.bence başka bir dr a görün sen..bunda sonraki kontrolüm daha 13. haftada asistanına sordurdum biz yaptıracağız tüm testleri demiş ama taa ne zaman. heralde ikili test falan hepsini birden yapacak offf kafam karıştı şimdi başka dr yaptırsam mı acaba?
thanks kuzu..çikolata kahve..ama açıldı ya..yıkandıkça akıyor hala..9 ayın sonunda ne renk olur bilemiyoru artık..ben gördüm canım.yeni haline de bayıldım çok yakışmıs..ne renge boyatmıstın sacını?
resmine baktım o kadar dogal duruyodu ki ama benim için gec artık dogumdan sonra inşallahthanks kuzu..çikolata kahve..ama açıldı ya..yıkandıkça akıyor hala..9 ayın sonunda ne renk olur bilemiyoru artık..
thanks kuzu..çikolata kahve..ama açıldı ya..yıkandıkça akıyor hala..9 ayın sonunda ne renk olur bilemiyoru artık..
thanks kuzu..çikolata kahve..ama açıldı ya..yıkandıkça akıyor hala..9 ayın sonunda ne renk olur bilemiyoru artık..
benimde bi tuhaf oldu.rengi kahvesi aktı alttaki sarılar çıkmaya başladı.9 ayın sonunda boya katoloğu gb gezerim heraldekaydirigubbakcemile3
benim de dipler baya cıktı çift renk dolaşıyorum:roflol:zebra gibi oldum yawbenimde bi tuhaf oldu.rengi kahvesi aktı alttaki sarılar çıkmaya başladı.9 ayın sonunda boya katoloğu gb gezerim heraldekaydirigubbakcemile3
kızlar ben cıkıyorum,zaten kaynımın pc sini esir almıstım..inşallah akşam ya da yarın görüşürüz çok çok öptüm sizi...opuyorumnanaktan
melis e de söylersin bıraksın su cizelgeyi artıkkaydirigubbakcemile3tamam canım gorusuruz. opuyorum ben de senıopuyorumnanaktan
eşim karadenizli canım..uzun gölün oralar..ama aydere de gittim..enfes bir yer ya..karadenıze helmıssın sanırım ayder orası dımı resımdekı yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?