2010 Ekim Anneleri

benımde canım dondurma ıstemıstı esım aldı geldı bı yedım kı. esım dıyo sankı ılk defa dondurma yıyon:roflol: bı ıstahla yedım kı:)

sevdiysen orayı sorun yok cnm,ben bi türlü ısınamadım buraya.biz de evi aldık , kredi borcu var ama az kaldı inşallah...o bitince belki gideriz burayı satıp

benim o kan testlerim 8. haftada yapıldı canım.ne için erken dedi dr un?

bunda sonraki kontrolüm daha 13. haftada asistanına sordurdum biz yaptıracağız tüm testleri demiş ama taa ne zaman. heralde ikili test falan hepsini birden yapacak offf kafam karıştı şimdi başka dr yaptırsam mı acaba?

balum albüm soruyodun ekledim..artık benimde bir albümüm var:))

tamam canım bakarım sımdı sagol:)

sevdiysen orayı sorun yok cnm,ben bi türlü ısınamadım buraya.biz de evi aldık , kredi borcu var ama az kaldı inşallah...o bitince belki gideriz burayı satıp

kredı de zor ıs. bıze sagolsun kayınpederım aldı bu evı. esımın ıstanbulda 2 evı var ama işi burda oldugu ıcın burdan da almak zorunda kaldılar. aılemı ozlemek dısında bı sorunum yok cok sukur.

ama o zaman gec değil mi canım?bence o tarihte gec olur..ögrenip eger bi durum varsa erken iken önlem almalı diye düşünüyorum.bence başka bir dr a görün sen..

thanks kuzu..çikolata kahve..ama açıldı ya..yıkandıkça akıyor hala..9 ayın sonunda ne renk olur bilemiyoru artık..

benimde bi tuhaf oldu.rengi kahvesi aktı alttaki sarılar çıkmaya başladı.9 ayın sonunda boya katoloğu gb gezerim heraldekaydirigubbakcemile3

kızlar ben cıkıyorum,zaten kaynımın pc sini esir almıstım..inşallah akşam ya da yarın görüşürüz çok çok öptüm sizi...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…