2010 Ekim Anneleri

Merhaba 2010 ekim anneleri, ben ekim 2009 annesiyim.

f.ceb..k hamile kiyafetlerimi satmaya düsünüyorum eklemek isteyen varsa

"minik ellerden minik ellere" kullanıcı adım

selamar

kızlar merhaba Allah kısmet ederse ben de ekim ayı annesi olacağım. 9+2 haftalığız henüz. sizlere bir sorum olacak. hamilelikle ilgili ilk testinizi ne zaman yaptırdınız? ikili testten önce bazı arkadaşlarım kan sayımı ve toksoplazma testi yaptırmışlar. doktorum bana henüz erken olduğunu söylüyor. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz. paylaşırsanız seviniirim.

ben soguksuda dogup buyudum. avcıları ıyı bılırım. bızım ev gole bakıyo bıraz yukarda ama:)
ben oraları pek bilmem ama eşim buranın yerlisi sayılır...ilk evlendiğimzde b.düzü ndeydik..şimdi ev aldık geldik buralara...bekarken de b.çekmece deydim..

ben de severdim hamileliğimden beri tiksindim yumurtadan...gerci seninki iyiymiş benim gecen gece canım işkembe corbası cekti bol limonlu,normalde nefret ederim ya-tatlicadiarzu-

ya bu aşerme olayı hep abartı gelirdi bana..ama eve gidene kadar yumurta görüyordum heryerde..delirdim galiba:))

8-12. haftalar arasında yapılmalı diye biliyorum.bende 7 haftalıkken falan yapılmıştı hepsi

benim o kan testlerim 8. haftada yapıldı canım.ne için erken dedi dr un?

testler benım 8. haftamda yapıldı canım rutın gebelık testlerı.

ben oraları pek bilmem ama eşim buranın yerlisi sayılır...ilk evlendiğimzde b.düzü ndeydik..şimdi ev aldık geldik buralara...bekarken de b.çekmece deydim..

b.çekmece guzel yer. ozellıkle sahılı:)

bende aynısıyım.hiç sevmezdim şimdi yiyorum.tabi midemin izin verdiği ölçüde

ben asla yemem herhalde:)

testler benım 8. haftamda yapıldı canım rutın gebelık testlerı.

b.çekmece guzel yer. ozellıkle sahılı:)

ben asla yemem herhalde:)
evet canım hala yazları hep gideriz sahile,eşim de cok seviyo b.çekmeceyi...yazın cıvıl cıvıl...biraz zaman gecsin de belki yine oralara tasınırız inşallah:Saruboceq:

darısı başıma keşke benimde canım bişiler çeksede yesem.en sevdiğim şeylerden bile nefret eder haldeyim
geçicek merak etme 12 haftaya devir hayırlısıyla..bak o zaman neler isticek canım..ben korktum kendimden bugün valla:))böyle canım çekerse bişeyleri bilmiyorum artık naparım:))

bende sakatat yemıyorum. et de yemıyorum zaten.
bi de o gece işkembeyi içtim,eşim de nefret eder ama öyle bi yedin ki benim bile canım cekti diyokaydirigubbakcemile3düşün yani nasıl bi iştahla yemişim..bi de üstüne roma dondurması yiycem dedim,mideye bak yaasırnaşık şeyçöplük gibi oldu iyice

evet canım hala yazları hep gideriz sahile,eşim de cok seviyo b.çekmeceyi...yazın cıvıl cıvıl...biraz zaman gecsin de belki yine oralara tasınırız inşallah:Saruboceq:

inş gonlunde varsa inş olur. ben kaldım rızede artık sanmam ıstanbula tasıncagımızı. esımın orda da evlerı var yanı bızım:):) ama fatıhte. işi burda oldugu ıcın burdayız. oturdugum yer guzel ama ya sevıyorum ev kendımızın omrum gecer herhalde burda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…