off hala iyi olmadı mı kuzum?ne kadar kalıcakmıs canım daha?
ben oraları pek bilmem ama eşim buranın yerlisi sayılır...ilk evlendiğimzde b.düzü ndeydik..şimdi ev aldık geldik buralara...bekarken de b.çekmece deydim..ben soguksuda dogup buyudum. avcıları ıyı bılırım. bızım ev gole bakıyo bıraz yukarda ama:)
ıyy benım halam yemezmıs ıskembe. hamıleyken canı cekmıs. hemde tadını bılmedıgı halde. yemıs ve o gun bugun cok sevıyo:)
ben de severdim hamileliğimden beri tiksindim yumurtadan...gerci seninki iyiymiş benim gecen gece canım işkembe corbası cekti bol limonlu,normalde nefret ederim ya-tatlicadiarzu-
ben sakatatttan nefret ederim canım ya,hatta etin kendini bile zorla yerim gecen gece işkembe yedim yahufisfisfisıyy benım halam yemezmıs ıskembe. hamıleyken canı cekmıs. hemde tadını bılmedıgı halde. yemıs ve o gun bugun cok sevıyo:)
kızlar merhaba Allah kısmet ederse ben de ekim ayı annesi olacağım. 9+2 haftalığız henüz. sizlere bir sorum olacak. hamilelikle ilgili ilk testinizi ne zaman yaptırdınız? ikili testten önce bazı arkadaşlarım kan sayımı ve toksoplazma testi yaptırmışlar. doktorum bana henüz erken olduğunu söylüyor. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz. paylaşırsanız seviniirim.
ya bu aşerme olayı hep abartı gelirdi bana..ama eve gidene kadar yumurta görüyordum heryerde..delirdim galiba:))
benim o kan testlerim 8. haftada yapıldı canım.ne için erken dedi dr un?kızlar merhaba Allah kısmet ederse ben de ekim ayı annesi olacağım. 9+2 haftalığız henüz. sizlere bir sorum olacak. hamilelikle ilgili ilk testinizi ne zaman yaptırdınız? ikili testten önce bazı arkadaşlarım kan sayımı ve toksoplazma testi yaptırmışlar. doktorum bana henüz erken olduğunu söylüyor. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz. paylaşırsanız seviniirim.
ya bu aşerme olayı hep abartı gelirdi bana..ama eve gidene kadar yumurta görüyordum heryerde..delirdim galiba:))
kızlar merhaba Allah kısmet ederse ben de ekim ayı annesi olacağım. 9+2 haftalığız henüz. sizlere bir sorum olacak. hamilelikle ilgili ilk testinizi ne zaman yaptırdınız? ikili testten önce bazı arkadaşlarım kan sayımı ve toksoplazma testi yaptırmışlar. doktorum bana henüz erken olduğunu söylüyor. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz. paylaşırsanız seviniirim.
ben oraları pek bilmem ama eşim buranın yerlisi sayılır...ilk evlendiğimzde b.düzü ndeydik..şimdi ev aldık geldik buralara...bekarken de b.çekmece deydim..
bende aynısıyım.hiç sevmezdim şimdi yiyorum.tabi midemin izin verdiği ölçüde
ben sakatatttan nefret ederim canım ya,hatta etin kendini bile zorla yerim gecen gece işkembe yedim yahufisfisfis
evet canım hala yazları hep gideriz sahile,eşim de cok seviyo b.çekmeceyi...yazın cıvıl cıvıl...biraz zaman gecsin de belki yine oralara tasınırız inşallah:Saruboceq:testler benım 8. haftamda yapıldı canım rutın gebelık testlerı.
b.çekmece guzel yer. ozellıkle sahılı:)
ben asla yemem herhalde:)
geçicek merak etme 12 haftaya devir hayırlısıyla..bak o zaman neler isticek canım..ben korktum kendimden bugün valla:))böyle canım çekerse bişeyleri bilmiyorum artık naparım:))darısı başıma keşke benimde canım bişiler çeksede yesem.en sevdiğim şeylerden bile nefret eder haldeyim
darısı başıma keşke benimde canım bişiler çeksede yesem.en sevdiğim şeylerden bile nefret eder haldeyim
bi de o gece işkembeyi içtim,eşim de nefret eder ama öyle bi yedin ki benim bile canım cekti diyokaydirigubbakcemile3düşün yani nasıl bi iştahla yemişim..bi de üstüne roma dondurması yiycem dedim,mideye bak yaasırnaşık şeyçöplük gibi oldu iyicebende sakatat yemıyorum. et de yemıyorum zaten.
evet canım hala yazları hep gideriz sahile,eşim de cok seviyo b.çekmeceyi...yazın cıvıl cıvıl...biraz zaman gecsin de belki yine oralara tasınırız inşallah:Saruboceq:
canım senn ne zaman belli oldu cinsiyet??geçicek birazcık sabır.... birazcık dediğim 14. haftadan sonra %99 geçer. hatta 12. haftada geçmiş bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?