doğumdan sonra süper bir kesim ve boyayla bu krizi de atlatırız kızlar
melis e de söylersin bıraksın su cizelgeyi artıkkaydirigubbakcemile3
eşim karadenizli canım..uzun gölün oralar..ama aydere de gittim..enfes bir yer ya..
bi de o gece işkembeyi içtim,eşim de nefret eder ama öyle bi yedin ki benim bile canım cekti diyokaydirigubbakcemile3düşün yani nasıl bi iştahla yemişim..bi de üstüne roma dondurması yiycem dedim,mideye bak yaasırnaşık şeyçöplük gibi oldu iyice
dudu ben gördüğümde gayte iyiydi saçların..
ben de habire fönletiyorum..moral olsun diye..kestirim şöle küt falan diyorum annem kızıyo..neymiş bebeğin ömrü kısa olurmuş....gel bi de şimdi gör.benim gb kuaförden çıkmayan biri için tam bir rezalet ama takmıyom.
istanbul anadolu yakasında ikamet eden varmı?hastane yada doktor olarak nereye gidiyorsunuz
ben de habire fönletiyorum..moral olsun diye..kestirim şöle küt falan diyorum annem kızıyo..neymiş bebeğin ömrü kısa olurmuş....
ben de habire fönletiyorum..moral olsun diye..kestirim şöle küt falan diyorum annem kızıyo..neymiş bebeğin ömrü kısa olurmuş....
ben bayılırım işkembe çorbasına yaaaaa
melis e de söylersin bıraksın su cizelgeyi artıkkaydirigubbakcemile3
ben ümraniyede oturuyorum eski ömür hastanesişimdiki adı hospitaluma gidiyorum bahar hanıma sen nerde oturuyorsun..
sen yeni gitmedin mi niye gidiyosun
ya ben iki tane doktora gidiyorum ya..görgüsüzüm biraz:)))cumartesi fatihe gitcem 3lü için gün vericek..bide genel bakıcak..
bıraktım canımm hehhe
gule gule gorusuruzzopuyorumnanaktan
senın su göbüş resımlerınede bayıldım ne kadar kıbarlar öle:))
aman olmadı ugrasamıcam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?