2010 Ekim Anneleri

hoşgeldin:)biz de yedik az önce.artık yemeğimi kendim yapıyorum bulantılarım geçti.sizin ne alemde

benim biraz azaldı ama hala var. başlarda negüzel hiç yoktu bianda 10. haftada falan başladı hala da sürüyo. bide bulantıyla kalsa iyi, hazımsızlık, mide yanması şişkinlik gaz ne ararsan var

benim biraz azaldı ama hala var. başlarda negüzel hiç yoktu bianda 10. haftada falan başladı hala da sürüyo. bide bulantıyla kalsa iyi, hazımsızlık, mide yanması şişkinlik gaz ne ararsan var

gaz sorunu bende de var ama sanırım süt yapıo onu.resmen içmek istemiyorum:ecrin_bebek:

ii akşamlar herkese ben bişiey merak ediyorum da arkadaşlar yarın ikili tarama için hastaneye gideceğim aç yada tok karnına olması fark ediyormu tarama için yaptıran varmı acaba????

arkadaşlarr ben kaçıyorum kardeşim geldi. hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşmek üzereee

ii akşamlar herkese ben bişiey merak ediyorum da arkadaşlar yarın ikili tarama için hastaneye gideceğim aç yada tok karnına olması fark ediyormu tarama için yaptıran varmı acaba????

2li test yaptırmadım ama gebelikte kan testlernde açlık aranmıo diye biliyorum.ama dayanabiliosan aç git her ihtmale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…