hoşgeldin:)biz de yedik az önce.artık yemeğimi kendim yapıyorum bulantılarım geçti.sizin ne alemde
ben 2 aydır annemde kalıyorum saolsun bırakmıyor beni eve gözümün önünde ol dıyor:)))
ben 2 aydır annemde kalıyorum saolsun bırakmıyor beni eve gözümün önünde ol dıyor:)))
hoşgeldin:)biz de yedik az önce.artık yemeğimi kendim yapıyorum bulantılarım geçti.sizin ne alemde
negüzel valla canım prenses gibi yaşayacağımız son aylarımız, sonra inşallahh bebişlerimiz için külkedisine döneceğiz mecbur kaydirigubbakcemile3
ben uzaktayım biraz anneme 2 saat kadar.o da 2 ayda kaç kere geldi sayamadım:)daha kaç kere gelcek kim bilirkaydirigubbakcemile3
benim biraz azaldı ama hala var. başlarda negüzel hiç yoktu bianda 10. haftada falan başladı hala da sürüyo. bide bulantıyla kalsa iyi, hazımsızlık, mide yanması şişkinlik gaz ne ararsan var
ii akşamlar herkese ben bişiey merak ediyorum da arkadaşlar yarın ikili tarama için hastaneye gideceğim aç yada tok karnına olması fark ediyormu tarama için yaptıran varmı acaba????
hoşbulduk canım afıyet olsun
ben ıkızlere hamıleyken cok bulantım oldu bebegımın bırını kaybedınce bulantılarda azaldı iştahım acıldı
hoşgeldın canım kan verıcen ac olman lazım sanırım
arkadaşlarr ben kaçıyorum kardeşim geldi. hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşmek üzereee
arkadaşlarr ben kaçıyorum kardeşim geldi. hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşmek üzereee
amin canımmmmmmgeçmiş olsun canım üzüldümallah bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin sağsalim inş.
peki sen yaptırdınmı??senin kaç haftalk???:))))
ii akşamlar herkese ben bişiey merak ediyorum da arkadaşlar yarın ikili tarama için hastaneye gideceğim aç yada tok karnına olması fark ediyormu tarama için yaptıran varmı acaba????
yaaa arkadaşım banada yaparmısın o cetvel?????hep merak ediyordum nasıl oluyor die :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?