2010 Ekim Anneleri

ayy neguzel maşallah canım
darısı başıma inşallah :)

benım kontrolumun ayın 6 nda cınsıyetı bellı olur ınsallah en son 3 hafta once gıttık doktora bır ay olacak

ayy neguzel maşallah canım
darısı başıma inşallah :)

amin canım.kontrolün ne zaman.ben yarın gidiyorum tekrar.testlerimi götürmemiştim son gittiğimde dr eksik bişi var mı bakcak.yine ultrsna girerim belki.her sefrnde girdim şimdiye kadar ama.inşallah girerim yine:))grip oldum çok merak ediyorum bebeğimi:ecrin_bebek:

benim de bu cumartesi kontrolüm ben de nerdeyse 1 aydır görmüyorum bebişimi. ikili test falan olacak bakalım hayırlısı olsun.

eğer ultrasona sokmazsa sen sor bi bakalım mı diye :) geçmiş olsun bu arada canım bol bol c vitamini al ve dinlen bol bol. ben de durmadan hapşırıyorum gribin eşiğindeyim

salgın var bu aralar.sende ilerlemeden başla bişiler içmeye zor oluo gerçekten insan tedirgn oluo öksürüken falan.inş.olmazsın.evet sölerim:)

salgın var bu aralar.sende ilerlemeden başla bişiler içmeye zor oluo gerçekten insan tedirgn oluo öksürüken falan.inş.olmazsın.evet sölerim:)

inşallah seninki de bian önce geçer canımm. ıhlamur falan içiyo musun onun bi zararı yokmuş bebişe hem sana da iyi gelebilir. ben grip olunca 3 bardak üstüste içiyodum hemen toparlıyodu beni ama tabi hamileyken 3 bardak fazla gelir mi onu bilemedim şimdi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…