evet bende takla değil ama kıprdadığını gördüm 11.hafta da falandım çok şaşmıştım:))biliyodum kıprdamaya başladığını ama şaşrdım yine de:)heyecandan dr a soracaklarımı unuttumkaydirigubbakcemile3
kesın gorursun canım ben 12+1 de gıttım ıkılı teste senınkıde hareketlıdır cıkolkata ye gıtmeden 12 20 dk once
ayy neguzel maşallah canım
darısı başıma inşallah :)
benım kontrolumun ayın 6 nda cınsıyetı bellı olur ınsallah en son 3 hafta once gıttık doktora bır ay olacak
amin canım.kontrolün ne zaman.ben yarın gidiyorum tekrar.testlerimi götürmemiştim son gittiğimde dr eksik bişi var mı bakcak.yine ultrsna girerim belki.her sefrnde girdim şimdiye kadar ama.inşallah girerim yine:))grip oldum çok merak ediyorum bebeğimi:ecrin_bebek:
buarada dktor randevumuzda renklı ultarasonla bakacakmıs neden acaba
bu randevunuzda mı? kontrol amaçlıdır belki de canım bizi de bilgilendirirsin doktor sonrası, merak ettim ben de
kızlar sımdılık cıkıyorum kendınıze ve bebıslere ıyı bakın
benim de bu cumartesi kontrolüm ben de nerdeyse 1 aydır görmüyorum bebişimi. ikili test falan olacak bakalım hayırlısı olsun.
eğer ultrasona sokmazsa sen sor bi bakalım mı diye :) geçmiş olsun bu arada canım bol bol c vitamini al ve dinlen bol bol. ben de durmadan hapşırıyorum gribin eşiğindeyim
nabersiniz kizlar mamamızı yedik geldikk
kızlar sımdılık cıkıyorum kendınıze ve bebıslere ıyı bakın
salgın var bu aralar.sende ilerlemeden başla bişiler içmeye zor oluo gerçekten insan tedirgn oluo öksürüken falan.inş.olmazsın.evet sölerim:)
hosgeldin canımm ben de yiyecegim birazdan kardesim getiricek mamamızı :) esim yok annem yok kardescegizim besliyo beni bugun :))
hoşbulduk canım benıde annem besliyor:))) saolsun
nabersiniz kizlar mamamızı yedik geldikk
valla annelerimiz saolsun gercekten annem olmasa napardım bilmem mutfaga giremiyorum yemek yapamıyorum bulantıdan nezamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?