2010 Ekim Anneleri

ala ala ben çok iyiyim.

yaaa..bebimde var öyle bir problemim,belimi yanlış kullandığımı düşünüyorum ondan heralde..kalçayla belimin arasında bir ağrı benimki..şimdiden böyle,bebiş ağırlaşınca nasıl taşıycam acaba??

çok teşekkür ederım canım verdıgın bılgıler içinvereliniortak

canım bende ıkılı testıozel bıyerde yaptırdım 200 tl verdım bu konuda uzman bı dr tarafndan egıtı almıs bı prof yaptı cok sukur sonucumu da aldım cuma gunu 3 gunde cıkıyor sonucları normalmıs bı sorun yokmus

Ben bebegmın hareketlerını az da olsa hıssetmeye basladım oyle cok belırgın olmuyor esım elını koydugunda hıssedemıyor ama ben hıssedebılıyorum ozellıkle cıkolata tarzı bırsey yedıgımde ve su ıctıgımde hareketlenıyor cok guzel bı duygu

Ya evet dün bende tatlı yedikten sonra hissettim ama emin olamadım çok küçükler daha diye

nasıl ayırt ediyosun bebeiş olduğunu?bende bazen bişiler hissediyorum ama küçük diye emin olamıyorum

daha bebişlerin kasları tam oluşmadığı için hareketleri bu haftalarda hissetmek imkansız diyo doktorlar aslında, ben hicbisey hissetmiyorum zaten :)

Bıde yatarken sol tarafınıza yatın dolasımınız ıcın cok ıyıymıs bebegın en rahat ettıgı yatıs pozısyonuymus

daha bebişlerin kasları tam oluşmadığı için hareketleri bu haftalarda hissetmek imkansız diyo doktorlar aslında, ben hicbisey hissetmiyorum zaten :)

zaten tekme olarak degıl kayma gıbı bırseyler ben zaten hamıle kalamdan once yumurtlama gunlerımı bıle hısseıdyordum hıssettgım zaman ovulasyon testı yaptıgımda gulen yuzu gorebılıyordum dr m bıle sasısıyordu dedıgım gıbı tekme olarak degıl kayma olarak

olabilir ultrasonda da taklalar attıgını görenler var bebislerinin aslında cok acaip ben hicbisey hissetmiyorum sadece bi siskinligim var herzaman o kadar

olabilir ultrasonda da taklalar attıgını görenler var bebislerinin aslında cok acaip ben hicbisey hissetmiyorum sadece bi siskinligim var herzaman o kadar

ONADA INAN CUNKU BENIM KI IKILI TEST GUNU ENSE KALINLIGINI ALIRKEN DOKTOR COK ZORLANDI COK HAREKETLIYDI ZOR OLCTU KOMIKTI ama hareketlerı cok

ONADA INAN CUNKU BENIM KI IKILI TEST GUNU ENSE KALINLIGINI ALIRKEN DOKTOR COK ZORLANDI COK HAREKETLIYDI ZOR OLCTU KOMIKTI ama hareketlerı cok

ne guzellll ben en son 9 haftalıkken gördüm öyle sabit yatıyodu bebişim, inşallah ben de görebilirim hareketlerini miniğimin bu haftasonu boshayallersmile

evet bende takla değil ama kıprdadığını gördüm 11.hafta da falandım çok şaşmıştım:))biliyodum kıprdamaya başladığını ama şaşrdım yine de:)heyecandan dr a soracaklarımı unuttumkaydirigubbakcemile3

kesın gorursun canım ben 12+1 de gıttım ıkılı teste senınkıde hareketlıdır cıkolkata ye gıtmeden 12 20 dk once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…