ben ankaranın ilçesindeyim,burda hastaneler yapmıyomuş,özel poliklinikte yapılıyomuş,ücreti 65 tl miş.test sonuçları ankaraya gönderiliyormuş,4 gün sonra eline ulaşıyomuş..
ecrinece kullanıcısından alıntı
ben geldim. naptınız görüşmeyeli
hiçkimse yok(( geçmişe baktım biraz da bugün çok ilerlemiş sayfa. ben 1 saat kalsam bilg başında midem bulanıyor 2 saat yatıyorum. hala atlatamadım galiba...
Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, Pamfilya79+, kontes26, melisesra+, mezime+, Dark, simge_wxyz, yarican+, cirrus007, duduu, cimbomlu, balum+, emine kaya, fragola, ekimm
herkese selam nasılsınız bakalım
çok şükür ben bugün uykunun tadını çıkardım bölük bölük oldu ama olsun
rahat rahat işimi görürüm temzilkik günüm
kızlar benim sağ tarafta sanırım kuyruk sokumunun sağ tarafı resmen batıyo kramp giriyo eğilip kalkamıyorum yürürken sağ ayağıma sancı veriyo çok topallıyorum nedenini anlamadım sizde varmı böle bişe bel ağrısı değil ama bu
çok teşekkür ederım canım verdıgın bılgıler içinvereliniortak
Ben bebegmın hareketlerını az da olsa hıssetmeye basladım oyle cok belırgın olmuyor esım elını koydugunda hıssedemıyor ama ben hıssedebılıyorum ozellıkle cıkolata tarzı bırsey yedıgımde ve su ıctıgımde hareketlenıyor cok guzel bı duygu
Ben bebegmın hareketlerını az da olsa hıssetmeye basladım oyle cok belırgın olmuyor esım elını koydugunda hıssedemıyor ama ben hıssedebılıyorum ozellıkle cıkolata tarzı bırsey yedıgımde ve su ıctıgımde hareketlenıyor cok guzel bı duygu
Bende hıc olmayan bır hareketlılık degısık tarıf edemıyorum kı
Bıde yatarken sol tarafınıza yatın dolasımınız ıcın cok ıyıymıs bebegın en rahat ettıgı yatıs pozısyonuymus
daha bebişlerin kasları tam oluşmadığı için hareketleri bu haftalarda hissetmek imkansız diyo doktorlar aslında, ben hicbisey hissetmiyorum zaten :)
zaten tekme olarak degıl kayma gıbı bırseyler ben zaten hamıle kalamdan once yumurtlama gunlerımı bıle hısseıdyordum hıssettgım zaman ovulasyon testı yaptıgımda gulen yuzu gorebılıyordum dr m bıle sasısıyordu dedıgım gıbı tekme olarak degıl kayma olarak
olabilir ultrasonda da taklalar attıgını görenler var bebislerinin aslında cok acaip ben hicbisey hissetmiyorum sadece bi siskinligim var herzaman o kadar
ONADA INAN CUNKU BENIM KI IKILI TEST GUNU ENSE KALINLIGINI ALIRKEN DOKTOR COK ZORLANDI COK HAREKETLIYDI ZOR OLCTU KOMIKTI ama hareketlerı cok
olabilir ultrasonda da taklalar attıgını görenler var bebislerinin aslında cok acaip ben hicbisey hissetmiyorum sadece bi siskinligim var herzaman o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?