2010 Ekim Anneleri

olur ama normal sanırım bu haftalarda ara ara banada oluyo sebepsizzz..bi an önce geçer inşalllahhh iyi şeyler düşün pozitif olmaya çalış canım belki etkisi olur:)))))

olur ama normal sanırım bu haftalarda ara ara banada oluyo sebepsizzz..bi an önce geçer inşalllahhh iyi şeyler düşün pozitif olmaya çalış canım belki etkisi olur:)))))

bendede oluyor bu aralar çok keyifsiz oluyorum..

canım albümümde profilime gir görürsün modelini koydum iki battaniyenin...
kalbımı bısey sıkıp sıkıp bırakıyor gıbı valla anlamadım bıran once gecer ınsallah
bende kalkarken kasıklarım ağrıo sizdede oluomu sanki göbeğim düşçekmiş gibi

evet cnm benım de oluyor

:dance::dance::dance::dance:
bende kalkarken kasıklarım ağrıo sizdede oluomu sanki göbeğim düşçekmiş gibi

yooookkk canım yaa çok şükür bende olmuyo sende bi doktoruna sor bence...en ii onlar bilir ama merak edilecek bişey olduğunu sanmıyorummm....dikkat et bebişine kendine de tabiki:)

yok karnımı tutarak kalkıom sanki kocaman karnım varda hahahah 9. ayda napçam bilmiom hehehe

Son düzenleme:
yok karnımı tutarak kalkıom sanki kocaman karnım varda hahahah 9. ayda napçam bilmiom hehehe

valla al bendende o kadar ecrinece bende hep karnımı tutarak yürüyorum öksürünce hapşırınca hep karnımı tutuyorum karnımıziyice büyüyünce ne yapıcaz kimbilir..

bende bilmiom öksürüp hapşurunca çok kötü oluo ya sanki bebeğim düşmüş gibi gelio bana çok korkuom

bende bilmiom öksürüp hapşurunca çok kötü oluo ya sanki bebeğim düşmüş gibi gelio bana çok korkuom

allah korusun canım ya ama öksürünce bebişlerimiz haraketleniyomuş galiba doktorum ultrasonla bakarken öksür haraket etsin demişti ona dayanarak söylüyorum belkide haraketlerini bişey sanıyoruzdur..

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşürüz..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…