ben de cok ıyıyım canım sıkılıyor sebepsiz
yaaa canım merak ettim battaniyeni nereye koydunnn ben mi göremiyorumm acaba???
olur ama normal sanırım bu haftalarda ara ara banada oluyo sebepsizzz..bi an önce geçer inşalllahhh iyi şeyler düşün pozitif olmaya çalış canım belki etkisi olur:)))))
kalbımı bısey sıkıp sıkıp bırakıyor gıbı valla anlamadım bıran once gecer ınsallahbendede oluyor bu aralar çok keyifsiz oluyorum..
canım albümümde profilime gir görürsün modelini koydum iki battaniyenin...
bende kalkarken kasıklarım ağrıo sizdede oluomu sanki göbeğim düşçekmiş gibi
bende kalkarken kasıklarım ağrıo sizdede oluomu sanki göbeğim düşçekmiş gibi
kalbımı bısey sıkıp sıkıp bırakıyor gıbı valla anlamadım bıran once gecer ınsallah
geçer inşallah kendine bi meşgale bul
eğer evdeysen mesela örgü ör iyi gelir
ben bi kaç gündür evden dışarı çıkamıyorum o yüzden çok sıkılıyorum
bide hastamız var oda üzüyor beni bu sebeplerden dolayı daralıyorum
ama geçecek inşallah seninde benimde canım yeterki kendini bırakma..
kalbımı bısey sıkıp sıkıp bırakıyor gıbı valla anlamadım bıran once gecer ınsallah
geçer inşallah kendine bi meşgale bul
eğer evdeysen mesela örgü ör iyi gelir
ben bi kaç gündür evden dışarı çıkamıyorum o yüzden çok sıkılıyorum
bide hastamız var oda üzüyor beni bu sebeplerden dolayı daralıyorum
ama geçecek inşallah seninde benimde canım yeterki kendini bırakma..
ugrasıyorum ıste
yok karnımı tutarak kalkıom sanki kocaman karnım varda hahahah 9. ayda napçam bilmiom hehehe
hayirli aksamlar kizlarrr
pinguu gecmis olsun canim hayrola.dikkat et kendine canim.
aöf sınavları da yaklastı ya canım bu haftasonu onlara calısıyorum sıkıldım bı de orguye sımdılık vakıt yok gıbı sureklı evde olmanın da buna cok etkısı var bılıyorum ama allah sabır versın gecsın ınsallahh dokunsalar sebepsiz aglarım aslında herseyı cok buyutmeye basladım sebep de bulabılırım buna
canım inş sınavın başarılı geçer evde olmak bazen iyi bazen kötü oluyor havalarda kötü dışarı çıkmak istesen çıkamıyorsun birde hassas dönemimizdeyiz herşeye ağlaman alınman çok normal beni görsen bi acı haber izlesem içim dağlanıyor hemen gözlerim doluyo eskidende böyleydim ama şimdi daha beter oldum ama geçecek merak etme..
bende bilmiom öksürüp hapşurunca çok kötü oluo ya sanki bebeğim düşmüş gibi gelio bana çok korkuom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?