benim geçen hafta kanamam oldu biraz..raporluydum 1 hafta..şükür bişey yok şimdi..ama dikkat ediyorum..ölemiiii yaaa inşallaahh yarın gidicem bakalım hayırlısı tabi...aynımı senle ne güzel yaaa senin nasıl gidiyor hamilelik???varmı sıkıntın
ben yarından sonra soracağım doktoruma herkes öğrendi neredeyse ATA_SEVEN cim alışveriş için erken değil mi
ay bu fikir çooook hoş ATA_SEVEN dur bende yapayım inşallah çarşamba öğrenirim cinsiyetini bebişimin
amin canım, Allah kimseyi zor şeylerle imtihan etmesin..
şunu buldum down sendromuyla ilgili;
Down Sendromu bir hastalık değildir. İnsan metabolizmasındaki bir fazla kromozomun (47. kromozom) oluşturduğu özel bir durumdur. Down Sendromlu kişiler hasta değil; sıradışı - özel - insanlardır. Down Sendromu, bulaşıcı ve kalıtımsal değil, genetik bir farklılıktır.
cnm dualarımız seninle allahın izniyle hiçbişi olmucak dua et bolbol.
Evet simge_wxyz inşallah o ihtimal senin için geçerli olmaz. Aynı tehlike bizde de var ama içimden bir ses sorun olmadığını söylüyor ama ben amniyosentez yaptıracağım emin olmak istiyorum.
simge arkadaşım Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin.yeni girdim yazını bulamadım ama risk var demişsin anladığım kadarıyla kesin bişi yok.gönlünü ferah tut Allah hepimizin yardımcısı olsun
ikili teste gittiğinde belki söyler doktorun...bu arada aynı gün sat 1 ocak:))
gunaydin kizlar, yardiminiza ihtiyacim var. hamilelikte benim gibi agiz sulanmasi yasayan varmi baska. butun gun elimde pecete dolasiyorum bulantilarimda artti. yemek yiyemiyorum, uyku bile uyuyamiyorum artik. onerisi olan varsa yazarsa sevinirim...
selam kızlar nasılsınızz ne zamandır düzenlı yazamıyorum...bu haftA İÇİ ikili tet yaptırıcam yaptıran arkadaşlar vardır mutlaka sigortasız ne kadar a yapıldıgı konusunda bi bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?