2010 Ekim Anneleri

ölemiiii yaaa inşallaahh yarın gidicem bakalım hayırlısı tabi...aynımı senle ne güzel yaaa senin nasıl gidiyor hamilelik???varmı sıkıntın
benim geçen hafta kanamam oldu biraz..raporluydum 1 hafta..şükür bişey yok şimdi..ama dikkat ediyorum..
bi ara konuşuruz uzun uzun ben kaçar..ii geceler tatlım..

:içelim: iyi geceler kızlar bu gece pek kalabalık değil burası anlaşılan...

bebek hazırlıklarını gezmekden gözlerim yoruldu

bir bakayım dedim :1shok:

içerde bir sürü telaşım var icraatda henüz birşey yaptığımız yokkk

inşallah cinsiyetini haftaya öğrenebilirim bilmiyorumkismile

ben yarından sonra soracağım doktoruma herkes öğrendi neredeyse ATA_SEVEN cim alışveriş için erken değil mi

ben yarından sonra soracağım doktoruma herkes öğrendi neredeyse ATA_SEVEN cim alışveriş için erken değil mi

ayy nebilim şekerim yaaa dayanamadık geçende marketten eşimle ne aldık bil bakalım

çocuk beziiii :kedi:

numarasından bile birşey anlamadık karambole yani...

:icecream:

şu ara bebek hazırlığı için süsleri araştırıyorum

çok güzel bebek hazırlıkları yapılmış sitede örnekleri var kapı süsünden mevlüt şekerine kadar...

en azından cinsiyet belli olsa şu kapı süslerini kendim el emeğimle yapmak istiyorum yerimseniben öyle çok örgü falan bilmem

en azından süslü işleri yapayım kuzum için diye telaşlanıyorum kaydirigubbakcemile5

ay bu fikir çooook hoş ATA_SEVEN dur bende yapayım inşallah çarşamba öğrenirim cinsiyetini bebişimin

başlıklarda çok güzel örnekler var canım ben hediyelikleri bitirdim çocuk odası modellerine geçtim bayanssulusmile

ev değiştireceğim bir yandan o hazırlık içinde modeller bakıyorum

bir kaç gündür sitede harab oldum ama güzel fikirler edindim :lepi:

gunaydin kizlar, yardiminiza ihtiyacim var. hamilelikte benim gibi agiz sulanmasi yasayan varmi baska. butun gun elimde pecete dolasiyorum bulantilarimda artti. yemek yiyemiyorum, uyku bile uyuyamiyorum artik. onerisi olan varsa yazarsa sevinirim...

gunaydın kızlar. kımse yok gecmısı okudum. bugun mısafırım gelecek sanırım gıremem aksama kadar. opuyorum sızıııı:)

cnm dualarımız seninle allahın izniyle hiçbişi olmucak dua et bolbol.

Evet simge_wxyz inşallah o ihtimal senin için geçerli olmaz. Aynı tehlike bizde de var ama içimden bir ses sorun olmadığını söylüyor ama ben amniyosentez yaptıracağım emin olmak istiyorum.

genetik olması en büyük sorun işte.........ben doktora danışmadan kendim yaptırdım bu testi ilk gebelik kaybından sonra........ama inşallah hiçbir sorun olmaz........saolun kızlar desteğiniz için dua ediyorum her zaman sizde dualarınızda unutmayın beni

gunaydin kizlar, yardiminiza ihtiyacim var. hamilelikte benim gibi agiz sulanmasi yasayan varmi baska. butun gun elimde pecete dolasiyorum bulantilarimda artti. yemek yiyemiyorum, uyku bile uyuyamiyorum artik. onerisi olan varsa yazarsa sevinirim...

canım bir ara bendede vardı ama ağzımda tükrük arttıkça bulantımda artıyordu sonraları geçti ama bulantıyla alakalı gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…