2010 Ekim Anneleri

benim şimdilik başlamadı valla..ama heran herşey olabiliyor..ayaklarının altına yastık koy uzanırken işe yarar...

sağol canım ya denicem bu gece.sırt üstü yattığmda dinlenmek için tekrar kalkmakta zorluk çekiyorum.hiç uzanmasam daha iyi yani:ecrin_bebek:

eğilirken de dizlerini kırara eğilmemiz gerekmiş..belden bükülmek bel ağrısı yapıyor..y aslında hamilelikte oluyor işte bazen ne yapsan boş..öne doğru agırlık biniyo yavaş yavaş..vücudun ağırlık merkezi oynuyo..

evet onu okumştum ama unutyorum çoğu zamandaha yolun başındayız:)karnımız iice büyüyünce ne yapcaz bakalım:))

hayır demedi.yarın gidicem dedim bugün ama yarından sonra gitcem bi aksilik olmazsa.söylermi acaba?sana dedimi bişi
kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi..bakalım cumartesi asıl doktoruma gitcem belki o teyit eder..
sana da söyleyebilir çünkü 14 haftaya giriceksin 2 gün sonra..doktoruna bağlı tatlım..canı isterse söyler artık:))

erkek bebek de yanılma payı daha azmış.hayırlı olsun canım:)söyler umarım çok merak ediyorum

geçmiş sayfalarda gördüm..minik sen sordun sanırım..ikili test için aç olmana gerek yok..ben yaptırdım..

hımmm teşekkür ederim yaaa hiç yaptırana rastlamamıştım ii oldu bu:))))yaaa bende çoook merak ediyorum cinsiyetini yaaa daha 2 haftadahamı beklicem offff offff hayırlısı inşallahhh....

hımmm teşekkür ederim yaaa hiç yaptırana rastlamamıştım ii oldu bu:))))yaaa bende çoook merak ediyorum cinsiyetini yaaa daha 2 haftadahamı beklicem offff offff hayırlısı inşallahhh....
ikili teste gittiğinde belki söyler doktorun...bu arada aynı gün sat 1 ocak:))

ölemiiii yaaa inşallaahh yarın gidicem bakalım hayırlısı tabi...aynımı senle ne güzel yaaa senin nasıl gidiyor hamilelik???varmı sıkıntın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…