2010 Ekim Anneleri

h.bulduk:))kızlar bişi sorcam ben sabahları geç kalkıyorum huyumdur sabah uykusuna bayılırım.acıkmıyorum genelde acıkırsam kalkıyorum zaten.acaba kalkmam gerekio mu bebiş acıkıomudur:ecrin_bebek:

h.bulduk:))kızlar bişi sorcam ben sabahları geç kalkıyorum huyumdur sabah uykusuna bayılırım.acıkmıyorum genelde acıkırsam kalkıyorum zaten.acaba kalkmam gerekio mu bebiş acıkıomudur:ecrin_bebek:

açıkıyodur canımmm artık senden beslenıyor annesiii

geçmiş olsun canım.ssk dan da ayrıldı çoğu yerde doğum öyle yokmu bulunduğun yerde

merhaba canım ben izmirin göbeğinde oturuyorum hangi hastaneye gitsem riskli hamilelik diye ssk ya gönderiyorlar ssk nın doktorları beni bunalıma sokuyor geçen sene ssk yüzünden 38 haftalık bebeğimi kaybettim

ben hala dr karar veremedim şimdiye kadar tüp bebeek tedavimi yapan dr a gidiyordum ama artık degiştirecegim, dogum ve kontroller epey pahalıya gelecek sonucta emekli sandıgına mensup olarak calısıyorum devletten yararlanmak istiyorum ama kontrollerde gene özelde de takip ettirmeyi düşünüyorum istanbulda yasşayanlar bülent kars'ı duydunuz mu bir bilginiz var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…