2010 Ekim Anneleri

ya benim ense kalınlığı ölçüldü ama öyle renkli ulrtasnla falan değil, normal ultrasonla. bikaç defa ölçüp en kötü ihtimali aldı dotor. 3 mm den sonrası riskli gruba giriyor dedimşti bana.

ya renklı ultrasyon bebegın ense kalınlıgını falan ayrıntılı olçuyolayaaaa

heee anladım:))ben girmedim bilmiyorum yarın kontrolm var ama ben kadın doğum hastanesine gidiyorum devlet özel değil yok sanırım orda.çok gerekli bişise bende gireyimkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

slm kızlar 5 gün sonra bebişimin cinsiyetini öğrenicem inşallah...

bu ara başlıkda teker teker öğreniyor herkes kaydirigubbakcemile5

haftaya kızlar takımına takviye gelicek inşallah aklinialirimsmile aklinialirimsmile

heee anladım:))ben girmedim bilmiyorum yarın kontrolm var ama ben kadın doğum hastanesine gidiyorum devlet özel değil yok sanırım orda.çok gerekli bişise bende gireyimkaydirigubbakcemile3

bebeğin son gittiğinde kaç cm di cnm. biz yakınız seninle. benim 1. haftanın sonunda 5,5 cnm di. burda 11. haftada 8,7 cm olanı duydum. biraz tedirgin oldum açıkçası...

ya benim ense kalınlığı ölçüldü ama öyle renkli ulrtasnla falan değil, normal ultrasonla. bikaç defa ölçüp en kötü ihtimali aldı dotor. 3 mm den sonrası riskli gruba giriyor dedimşti bana.

benm de ölçüldü.ama renkli değil.1.8mm çıktı.ama ben 2li test yaptrmadım.sonucunda kesnlik olmadğını söylediler bilmiyorum.3lü yaptrcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…