2010 Ekim Anneleri

kızlar ya ultrasyon kagıdında yazıomu boyunun ne kadar oldugu??ben dr a sormayı unutuorum hepp

benm de ölçüldü.ama renkli değil.1.8mm çıktı.ama ben 2li test yaptrmadım.sonucunda kesnlik olmadğını söylediler bilmiyorum.3lü yaptrcam ama

bende ikili test yaptırmadım ama
doktor ense kalınlığınıda ölçmedi sadece baktı gayet normal ense kalınlığı dedi. yaşlı benim doktor tecrübesini konuşturdu galiba :)

bebeğin son gittiğinde kaç cm di cnm. biz yakınız seninle. benim 1. haftanın sonunda 5,5 cnm di. burda 11. haftada 8,7 cm olanı duydum. biraz tedirgin oldum açıkçası...

canım ben son gittiğimde 11 haftalık falandım 42.8mm idi
ama dr biraz büyük dedi 11 haftalıktan.olabiliomuş.8cm mi?şaşrdım.bana büyük bebek dedi ona ne dedi acaba?annem ebe benim emekli oldu.büyük olabiliomş bebek.ya da daha önce tuttu bilmioz ki.yarın tekrar gitcem yine sölerim

doktor ense kalınlığınıda ölçmedi sadece baktı gayet normal ense kalınlığı dedi. yaşlı benim doktor tecrübesini konuşturdu galiba :)

ense kalınlığından sonra 2'li teste gerek yok dedi benim doktor da. 16. haftada 3'lü test olacak ama...

mrb bende yaptırmadım ense kalınlığı 1 mm gibi dedi burun kemiğini gördü mü doktorunuz

tamam bekliyorum cevabını. benim gitmeme daha 3 hafta var. nasıl sabredicem bilmiyorum.:)))

mrb bende yaptırmadım ense kalınlığı 1 mm gibi dedi burun kemiğini gördü mü doktorunuz

evet burun kemiiğine debakıldı çok önemliymiş. burun kemiği ne kadar belirginse down sendromuriski o kadar az oluyormuş. down sendromlu bebeklerin burun kemiği gelişmez dedi bana da. kocam bi burun kemiği varmış, bebişimin burnunun büyük olduğuna hiç bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim:)))

sen yaptırdın mı cnm 2li test falan.nereye gidiyodun dr a

cnmcm bn şu anda merkezde dvm edyrm ama bırakcam orayı şu anda henüz dr bulmuş diğilim ikizlere ikili test yapılmıyo die blyrm merkez gerek yok ddi yüksek çıkabiliyomuş çnkü dr konusu bni sıkıntıd akoyuyo bakalım 13 ünde merkeze gidip artık devam etmiycem orda senin dr kimdi cnm onuda listeme alayımd abi bakayım :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…