slmmm gusell bayanlarrrrrrrrrrrr
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm
bebeğin son gittiğinde kaç cm di cnm. biz yakınız seninle. benim 1. haftanın sonunda 5,5 cnm di. burda 11. haftada 8,7 cm olanı duydum. biraz tedirgin oldum açıkçası...
benm de ölçüldü.ama renkli değil.1.8mm çıktı.ama ben 2li test yaptrmadım.sonucunda kesnlik olmadğını söylediler bilmiyorum.3lü yaptrcam ama
kızlar ya ultrasyon kagıdında yazıomu boyunun ne kadar oldugu??ben dr a sormayı unutuorum hepp
bebeğin son gittiğinde kaç cm di cnm. biz yakınız seninle. benim 1. haftanın sonunda 5,5 cnm di. burda 11. haftada 8,7 cm olanı duydum. biraz tedirgin oldum açıkçası...
yazıyor cnm baştaki resimsiz sayfada...
bende ikili test yaptırmadım ama
doktor ense kalınlığınıda ölçmedi sadece baktı gayet normal ense kalınlığı dedi. yaşlı benim doktor tecrübesini konuşturdu galiba :)
of ya ankara ne sıkıcı bugün.kasvetli
doktor ense kalınlığınıda ölçmedi sadece baktı gayet normal ense kalınlığı dedi. yaşlı benim doktor tecrübesini konuşturdu galiba :)
canım ben son gittiğimde 11 haftalık falandım 42.8mm idi
ama dr biraz büyük dedi 11 haftalıktan.olabiliomuş.8cm mi?şaşrdım.bana büyük bebek dedi ona ne dedi acaba?annem ebe benim emekli oldu.büyük olabiliomş bebek.ya da daha önce tuttu bilmioz ki.yarın tekrar gitcem yine sölerim
aynen öyle cnmmm çok iç karartıcıeyvahedigeldismile
mrb bende yaptırmadım ense kalınlığı 1 mm gibi dedi burun kemiğini gördü mü doktorunuz
sen yaptırdın mı cnm 2li test falan.nereye gidiyodun dr a
ense kalınlığından sonra 2'li teste gerek yok dedi benim doktor da. 16. haftada 3'lü test olacak ama...
mrb bende yaptırmadım ense kalınlığı 1 mm gibi dedi burun kemiğini gördü mü doktorunuz
tecrübeyle sabit bazı şeyler:):ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?