• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

sağlık ocaklarındaki hemşireler gerçekten çok ilgililer bende ilk gittiğimde şaşırdım eşimin dolayısıylamı acaba dedim ama genelde öleler heralde kocama sorayım neden acaba die mümessil kocam sağlık ocaklarına falanda çalışıyo düzcedeki bütün hemşireler arkadaşı sakıncalı bi durum ama yapcak bişe yok hemşireler gene iyide eczane kalfalarıyla arkadaş olması çok canımı sıkıyo
geçen eve bi not kağıdı geldi diğer notlarının içinde yaş pasta alırmısın bu ne dedim kalfa kızın doğum güğnü varmışta eczane kalabalıkmış notla yazmış ayyy ne sinir oldum anlatamam

anaa o nasıl oluo öle kızmı eşine yazmış çizerim walla ben adamıda kızıda :D kocalarımıza sahip çıkalım devrin kızları kötü yılışık ıyyy vıcık vıcık
:D

gecen hafta bende gittim saglık ocagına bencede cok ılgılı ler bütün kütüğümü sordular..

sağlık ocaklarındaki hemşireler gerçekten çok ilgililer bende ilk gittiğimde şaşırdım eşimin dolayısıylamı acaba dedim ama genelde öleler heralde kocama sorayım neden acaba die mümessil kocam sağlık ocaklarına falanda çalışıyo düzcedeki bütün hemşireler arkadaşı sakıncalı bi durum ama yapcak bişe yok kaydirigubbakcemile3 hemşireler gene iyide eczane kalfalarıyla arkadaş olması çok canımı sıkıyo
geçen eve bi not kağıdı geldi diğer notlarının içinde yaş pasta alırmısın bu ne dedim kalfa kızın doğum güğnü varmışta eczane kalabalıkmış notla yazmış ayyy ne sinir oldum anlatamam

ay ben olsam bende sınır olurum ve ılk soracagım soru madem oyle kagıt nıye hala duruyo olurdu:)

valla kıslar kocalara sahıp cıkmak lazım şimdı hamıleyız ayılıp bayılıyoz ama erkekler cocuk gıbıdır bı kere ılgı gostermeee hemen baska seylere yonelıyolarrr

ben şu karpuz avatarıma geri döneyim bu şekilde kimse yazmıo bana tınlamıonuzmu yaaaa:olmaz:

Hoşbuldum kızlar..Ben 2 sabahdır 5 de midem kazınarak uyanıyorum bişeyler atıştırmadan uyumam imkansız oluyor sizdede oluyormu böyle hiç :)

Back
X