• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

balum senin tickerda yanlışlıkmı var 13+0 görünüyosun ama kalan gün 213
benim 12+3 kalan gün 193
yani senin kalan günün 189 falan olması lazım bilmiyorumkismile

sanırım oyle ama duzeltmeye calısıyım dur:)

balum sana demıstımya senın bebiş erkek gıbı gelıo dıe tahmınen sımdıde okuyorumda sana zorla oğlan doğurtacaz kaydirigubbakcemile3
feyza yarın sabah 8,de dr. yanıma gel dedi bakalım hayırlısı çoook heyecanlıyım hatta bugun gel dedı yarına anlaştık

evet ya zorla erkek annesı yapacaksınız benı esım duymasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benim 15. hafta bitecek yani nedeyse 4 ay dolmuş olacak yakında ve hiç kg almadım 1.200 gr verdim doktorum çok iiyi dedi hiç endişelenme 10 kg da versen bebek senin stoklarından alıyor ne güzel kilo almıyorsun dedi :)) maşallah kendime..

Vitamin ve Kan hapı verdi bundan sonra açılır iştahın dedi..Sizde durumlar nasıl..

maşallah sana maşalah:):) bana folıkasıtten baska bısey demıyo doktorum:)

Benim 15. hafta bitecek yani nedeyse 4 ay dolmuş olacak yakında ve hiç kg almadım 1.200 gr verdim doktorum çok iiyi dedi hiç endişelenme 10 kg da versen bebek senin stoklarından alıyor ne güzel kilo almıyorsun dedi :)) maşallah kendime..

Vitamin ve Kan hapı verdi bundan sonra açılır iştahın dedi..Sizde durumlar nasıl..

bende daha verdiklerimi ancak tparladım nevyas, şimdi hamile kaldığım kiloya yetiştim. ama multivitamine başladık iştahım fena açıldı, bundan sonrası gelir gibi sanki...doktor 6. aya kadar ayda 1 kilo en fazla dedi. bakalım uyabilecekmiyiz...

sekerım bende hamılelıgım basından berı hep aldım hıc vermedım bıtek elevıtle forbıol kullandım cnm sımdı forbıoluda atmıyorum yanı folıkasıtı bırak dedı dr ben 41 kılayla kaldım cnm hamıle sımdı 45 gecıyom ben kılo aldıracak degılde vıtamını bol olan seylerı yıyom pekmez ıc soguk suyla serbet yap cok ıyı oluyo

nevyas sana doktorun antıbıyotık vermıstı ya. bana ıdrar tahlılını tekrarlattılar eger gecmemısse antıbıyotık vercek bu sefer.

nevyas sana doktorun antıbıyotık vermıstı ya. bana ıdrar tahlılını tekrarlattılar eger gecmemısse antıbıyotık vercek bu sefer.

Ya bana verdi bende yarısını içtim bıraktım antibiyotik ya içim rahat etmedi :) ama doktor tahlil istemedi bidaha bidahaki gidişimde soracağım bende ama belki ilacı kullandım geçti diye düşünüp tahlil istemedi :))

Ya bana verdi bende yarısını içtim bıraktım antibiyotik ya içim rahat etmedi :) ama doktor tahlil istemedi bidaha bidahaki gidişimde soracağım bende ama belki ilacı kullandım geçti diye düşünüp tahlil istemedi :))

ben toz kullanmıstım tek kullanımlık. bu seferkı tahlıl sonuclarıma bakıyorum daha ıyı gozukuyo bakalım doktor ne dıcek. bence de sor mutlaka. bu defa bana hem ıdrar tahlılı hem kultur tahlılı yaptırttı. kultur tahlılım bugun 2:30 da cıkcak.

ben toz kullanmıstım tek kullanımlık. bu seferkı tahlıl sonuclarıma bakıyorum daha ıyı gozukuyo bakalım doktor ne dıcek. bence de sor mutlaka. bu defa bana hem ıdrar tahlılı hem kultur tahlılı yaptırttı. kultur tahlılım bugun 2:30 da cıkcak.

İyi maşallah canım inşallah bugünkü sonuçlarında güzel çıkar ilaca gerek kalmaz artık..

eşimi aradım dedım laboratuarı ara dekı cabuk ıstıyoz ıkılı test sonucunu:):) tamam dedı arıyorum. bakalım ne dıcekler:):):)

bende cumartesi gidicem inşallah iyi çıkar
cinsiyetide öğreniriz inşallah
ya kaynanam dün akşam ctesi kaçta gidiyoruz dedi ya çıldırdım kocamda dio merak ediyo napsın iyide herzamanmı gelicek doğumada girsin ozman nasıl sinirlendim ya kocamla başbaşa hastaneye bile gidemicem yani valla sölücem gelirse test mest yaptırmam die

:)) güzel çıkacak inşallah sonuçlar merak etme canım..Yiğenin nasıl oldu soramadım canım..

yegenım cıktı hastaneden 1 hafta yattıktan sonra. sımdı daha ıyı sagol. ıkız oldukları ıcın tabı gelısımlerı farklı oluyo bırı oburunu ezebılıyo demıs doktor. ve hastanede yatanın gırtlagı gelısmemıs ve dusunun 2 aylıkken ortaya cıktı bu. Allahım korusun butun mınıklerı.

balum sen ikili testi yaptırdınmıki

malesef yaptırdım.

Back
X