Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım eşim bi kaç gündür evdeydi,havalar da güzel pek evde durmuyoz,akşamları da yemeğe kayınvalideme gidiyoruz,gece gec dönüyoruz canım,ondan yoktum..belki de canııım. sen nasılsın epeydir görüşemiyorduk opuyorumnanaktan
hosbulduk canıımmm :1hug:
görüşürüz canım,kendine dikkat et,benim için de gez oralardazemuszemuscici anneler hepinize iyi aksamlar dilerim kendinize iyi bakin biz cikiyoruz babamiz geldi ona mama yerken eslik edicez:)sonrada gezmeye gidicez disariya hoscakalin byeeee
ne tahlili canım?hoşbulduk kızlar,iyiyim bende.tahlil sonçlarım vardı onları aldım bugn bişi yok çok şükür.sizde ne var ne yok
ne tahlili canım?
cici anneler hepinize iyi aksamlar dilerim kendinize iyi bakin biz cikiyoruz babamiz geldi ona mama yerken eslik edicez:)sonrada gezmeye gidicez disariya hoscakalin byeeee
evet canım eşim bi kaç gündür evdeydi,havalar da güzel pek evde durmuyoz,akşamları da yemeğe kayınvalideme gidiyoruz,gece gec dönüyoruz canım,ondan yoktum..
tiroid zararlıdır gebelikte canım.ayrıntılı test sonucu ne zaman alıcan?kan verdim eksik tahlillerm vardı.hormon testi falan.orda troidle ilgili bişi çıkmştı ayrıntılı test yapalım ded,i dr ama sorun çıkmadı çok şükür canım
dark neyin var?okuyamıyorum geçmişi şu an da bişi mi oldu
tiroid zararlıdır gebelikte canım.ayrıntılı test sonucu ne zaman alıcan?
dinlen canım güzelce,yarına toparlanmıs görücez inşallah seni..iyi geceler,kendine iyi bakneyse kızlar ben gideyim yavaştan kafam kalkmıyor.
kendinize dikkat edin opuyorumnanaktan iyi geceler.
ohh iyi canım,sorun olmamasına sevindim..2li yapılmadı mı sana?ayrıntılıyı bugün aldım canım işte o temiz çıktı
ohh iyi canım,sorun olmamasına sevindim..2li yapılmadı mı sana?
yaptırdım canım,ben de ayın son haftası 3lü yaptırcamyaptrmadım ben canım onu 3lü var ayın 20 sinde.sen yaptrdın mı
ayrıntılıyı bugün aldım canım işte o temiz çıktı
yaptırdım canım,ben de ayın son haftası 3lü yaptırcam
ya 2li testim sınırın altında cıktı canım,o yüzden 3lü istedi dr um..nasıl çıktı canım bi sorun yok deme
ya 2li testim sınırın altında cıktı canım,o yüzden 3lü istedi dr um..