• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

cici anneler hepinize iyi aksamlar dilerim kendinize iyi bakin biz cikiyoruz babamiz geldi ona mama yerken eslik edicez:)sonrada gezmeye gidicez disariya hoscakalin byeeee

belki de canııım. sen nasılsın epeydir görüşemiyorduk opuyorumnanaktan

hosbulduk canıımmm :1hug:
evet canım eşim bi kaç gündür evdeydi,havalar da güzel pek evde durmuyoz,akşamları da yemeğe kayınvalideme gidiyoruz,gece gec dönüyoruz canım,ondan yoktum..

hoşbulduk kızlar,iyiyim bende.tahlil sonçlarım vardı onları aldım bugn bişi yok çok şükür.sizde ne var ne yok

cici anneler hepinize iyi aksamlar dilerim kendinize iyi bakin biz cikiyoruz babamiz geldi ona mama yerken eslik edicez:)sonrada gezmeye gidicez disariya hoscakalin byeeee

gorusuruz canım dikkat et kendine opuyorumnanaktan

evet canım eşim bi kaç gündür evdeydi,havalar da güzel pek evde durmuyoz,akşamları da yemeğe kayınvalideme gidiyoruz,gece gec dönüyoruz canım,ondan yoktum..

ohh iyi yapmissiniz :emir_bebek: bir yaramazlık olmasın da aman cok sukur.
benim annem vardı ne güzel 3haftalıgına gitti memlekete bana kaldı yemek felan canım cıkıyo eyvahedigeldismile hele bugün cok kötüyüm,bahar carptı sanırım kafamçokkarıştı

neyse kızlar ben gideyim yavaştan kafam kalkmıyor.
kendinize dikkat edin opuyorumnanaktan iyi geceler.

Back
X