• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

cok uzuluyorummm yaaaa... su icmem lazim bu hafta sut icmem lazimm... yemek yemem lazimm bebegim icinnnn... ama ben sadece leblebi yiyorummmmmm.... offffff allahim sen halimizi gorrr bebeklerimiz icin sen bizlere yardim et allahimm

bebeğin senin depolarından kullananıyor zaten o besleniyor merak etme sen onu. kilo berdim diye çok korkmuştum doktor öyle söyledi bana. bende 3-4 hafta leblebiyle beslendim şimdi leblebi görünce midem bulanıyor.

ay kızlar laboratuardan aradılar 2 lı test sonucum gelmıs ankaradan. heyecanlandım.

ayyyy cok sevındım ya. 2. bebegı olacakların hep oncekının cınsıyetınden degıl:):) ıyıymıs dımı bebıs. hadı gozun aydın tatlım.

Teşekkür ederim tatlım yaaa bende çok sevindim inanki...

Ense kalınlığını ölçtü herşey çok güzel ve norrmal dedi..

Gitmeden önce çikolata yemiştim maaşallah çok hareketliydi ayakları elleri kıpır kıpırdı.

Resmen bebek görünümünü almış çok netti.

Allahıma şükürler olsun gönlüme göre verdi.

canım nıye aksılık cıksın ya ıyıdır bebişin merak etme. ben ne zaman haber alıcam senden onu dusunuyorum. mısafırım gelcek ya aksama.
akşam kaçta gelecekelrki cnm misafirlerin ben 6 da ögrenmiş olurum
Kızlar ben geldimmmmmmmmmm

Dünyalar güzeli bir kızım vardı şimdi yüce rabbim bir oğlan nasip etti.

Evet arkadaşlar doktorum bugün %99 erkek dedi...

:hulya::hulya::hulya: hadi gözümüz aydın cnm darisi benim başima...

bebeğin senin depolarından kullananıyor zaten o besleniyor merak etme sen onu. kilo berdim diye çok korkmuştum doktor öyle söyledi bana. bende 3-4 hafta leblebiyle beslendim şimdi leblebi görünce midem bulanıyor.

banada oyle dedi doktor ama o ilk 3 ay icindi.. simdi 3 ayi gectijk biz .. artik iyi beslebmemiz lazimm... cokk uzuluyorum cok stres yapiyorumm offffff

12+2 Günlük benim.

maşallah bebişine ya:):) benımkı de cok hareketlıydı en son gıttıgımde. doktor hatta cok guldu . bu cok hareketlı ya dedı:):) bu haftalar en hareketlı zamanlarıymıs. benı yarım saat ultrasonda tuttu ve herseyı ınceledı.

balum ne yaptın misafirlerine kopya çekeyim bende biraz, benim dde güzel yemekler yapmam lazım bugün;)

maşallah bebişine ya:):) benımkı de cok hareketlıydı en son gıttıgımde. doktor hatta cok guldu . bu cok hareketlı ya dedı:):) bu haftalar en hareketlı zamanlarıymıs. benı yarım saat ultrasonda tuttu ve herseyı ınceledı.

Evet canım en hareketli zamanları bu ay..Büyüdükçe hareketleri kısıtlancak çünkü..

Benimde baya inceledi kafatasını burun kemiğini omurgasına kadar ölçüm yaptı.

banada oyle dedi doktor ama o ilk 3 ay icindi.. simdi 3 ayi gectijk biz .. artik iyi beslebmemiz lazimm... cokk uzuluyorum cok stres yapiyorumm offffff

Tatlım hiç stres yapma bebeğine zarar verirsin çünkü.

Bende 58 kilo ile hamile kalmıştım bugün 56 çıktı ve doktorum normal dedi ama benim hiç iştahım yok...

16.haftaya kadar bebek bi şekilde beslenir sen hiç üzülme...Sonra yemeye başlarsın zaten.

Tatlım hiç stres yapma bebeğine zarar verirsin çünkü.

Bende 58 kilo ile hamile kalmıştım bugün 56 çıktı ve doktorum normal dedi ama benim hiç iştahım yok...

16.haftaya kadar bebek bi şekilde beslenir sen hiç üzülme...Sonra yemeye başlarsın zaten.

insallah canimm insalah.. kafayi siyircam diye cok korkuyorm..

seni de tebrik ederimm... benimkini soylemediler :(( 20. haftada soyliceklermis...
su bulantilarim bi gecsede rahatlasammm baska bisey istemiyorummmm.

ay ne guzel bebegın cınsıyetı bellı olmus bıde benımkı olsaaa
yyaaaaaa bende 13 haftalıkken gıdeceeeem tebrıkler canım bende kıs ıstoyomya ılkı ogalan

Çok teşekkürler canım allah sana da gönlüne göre verir inş.

Çok güzel bir duygu bir kızım var bide oğluşum olcak inş.

Back
X