Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıslak mendıllerde ıyı degıl evet ya. ozellıkle bebeklerın yuzune surmemek lazım. ben mendıl yapıcam bebısıme. onları kullanıcam.
Hani şu aktarlardan aldığımız bedem yağları var ya? Herhalde onlarda da katkı maddesi falan yoktur artık. O kadar da olmaz diye düşünüyorum ve karnıma ondan süreceğim artık.
Acaba şu bilinen markaların ıslak mendilleri güvenli değil midir, çünkü bebek kakasını yapınca temizlemesi o kadar zor oluyor ki en iyi ıslak mendil temizliyor ama onlar da zararlıysa en iyisi tülbent galiba..
evet canımm insallah hayırlısıyla kızım olacak =))) sen ogrenmis miydin?
canım allah senden razı olsun bildiğimiz ama unuttuğumuz bazı şeyleri hatırlattın bize yoksa kesin biz çok bilmişlik yapardık kendi adıma
bende yeni doğan bebklere beb yağı sürmeyin zeytin yağı sürün diye duymuştum beb yağı özellikle kızlarda erken meme büyümesine yol açıyomuş araştırmalra göre
ıslak mendıllerde ıyı degıl evet ya. ozellıkle bebeklerın yuzune surmemek lazım. ben mendıl yapıcam bebısıme. onları kullanıcam.
yok canım calısmıyorum, matematik mühendisiyim, tanısıyomuz yoksa :)) sen ne mühendisisin ?
malesef canım öğrenemedim henüz. ayrıntılıda bacak bacak üstüne atmıştı terbiyeli yavrum benim. kaydirigubbakcemile3
bende 2 kilo vermiştim şimdi 1 kilo almısım, görenler senin neren hamile diyo canımı sıkıyo( iştahımda var aslında ama cok cıkardıgım icin yaramıyoo
(
bencede kızlar yeğenlerimden biliyorum evdeyken popolarını pamuk ıslatıp silerdik sadece dışardayken kullanırdık ıslak mendilleri bende öyle yapıcam yada ıslak mendil kutularına pamuğu ıslatıp koyun yanınıza alın
porttakal bende tartının ustune cıkmaya korkuom :kedi: ya tatlı yemıom mıdem bulanıo ekmekte öle cok yemıom ne kılo yapıo anlamadım
kızlar bende dün badem yagı sürüodum aman alllahımmmn e göreyım göguslerımın altından göbegıme kadar ıncecık tüyler olusmus şok oldumlmaz:mafoldumben
badem yağını tavsiye etmem kıl uzmanı olarak:)
mezimecim bende öleyim 4 kilo almısım ki yemek zoraki yiyorm elevit yapıo diom ben :) bahanem hazır:)
bahane etmeklava: onuda denedım gecen kontrolden bu kontrole vıtamın ıcmedım kılo yapıo dıe alakası yok yıne yaptı vıtamıne yuklenme birde diyetısyen tanıdıgım var onada sordum vıtamın kılo yapmazmıs gereken vıtamını alır işe yaramayanı ıdrarla atarmıs yaaaa işte böle
ayyy hayatta kullanmam o zaman ben. sankı az tuy var bı orası eksık bı de orda cıkmasınkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy balum allah ne dıyım sana allahtan bende öle tüy yok tüysüzüm ben...
evet portakalım aynen oyle stres yapıyo bana. ben ıstemıyodum bu testlerı doktor ıste gıcık:):) bende pamuklu mendıl yapıcam bebısıme. yuz ortusu fılan:) battanıye ıcın erken degıl ya dık bence. ben cumartesı ıstanbula gıdıyorum ordayken annem alcak bebişime battanıyesını. orta renk alıcam 2. bebıste de ıse yarar:) 1 battanıyeyle kalmıycam zaten:)
hehehehe terbiyeli kuzuu neyse bidahakine gösterir inşallah :))
bende öyle kullanışlı renkler yapayım diyorum hem kıza hem erkeğe göre. bi kaç tane yaparım inş. zaten kışa gelecek yıkaması kurutması derken zorlanmayız. bi tane de eskinden yapmıştım bekarkenehastane çıkışını da battaniyeli alacam takım olsun diye. bu kadar da yeteeerrr sonra diğer cicişleri hihoyyyt daha çok hazırlanacak şeylerimiz var..
inşallah inşallahh..