• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

bende 2 kilo vermiştim şimdi 1 kilo almısım, görenler senin neren hamile diyo canımı sıkıyo :(( iştahımda var aslında ama cok cıkardıgım icin yaramıyoo :((

ıslak mendıllerde ıyı degıl evet ya. ozellıkle bebeklerın yuzune surmemek lazım. ben mendıl yapıcam bebısıme. onları kullanıcam.

bencede kızlar yeğenlerimden biliyorum evdeyken popolarını pamuk ıslatıp silerdik sadece dışardayken kullanırdık ıslak mendilleri bende öyle yapıcam yada ıslak mendil kutularına pamuğu ıslatıp koyun yanınıza alın

porttakal bende tartının ustune cıkmaya korkuom :kedi: ya tatlı yemıom mıdem bulanıo ekmekte öle cok yemıom ne kılo yapıo anlamadım

Hani şu aktarlardan aldığımız bedem yağları var ya? Herhalde onlarda da katkı maddesi falan yoktur artık. O kadar da olmaz diye düşünüyorum ve karnıma ondan süreceğim artık.
Acaba şu bilinen markaların ıslak mendilleri güvenli değil midir, çünkü bebek kakasını yapınca temizlemesi o kadar zor oluyor ki en iyi ıslak mendil temizliyor ama onlar da zararlıysa en iyisi tülbent galiba..

canım badem yağı kıllanma yapıyo diye duydumdu. bilmiyorum ne kadar doğru. bende zeytinyağı sürim diyom aklımca..

evet canımm insallah hayırlısıyla kızım olacak =))) sen ogrenmis miydin?

malesef canım öğrenemedim henüz. ayrıntılıda bacak bacak üstüne atmıştı terbiyeli yavrum benim. kaydirigubbakcemile3

canım allah senden razı olsun bildiğimiz ama unuttuğumuz bazı şeyleri hatırlattın bize yoksa kesin biz çok bilmişlik yapardık kendi adıma
bende yeni doğan bebklere beb yağı sürmeyin zeytin yağı sürün diye duymuştum beb yağı özellikle kızlarda erken meme büyümesine yol açıyomuş araştırmalra göre

çok şaşkının bebe yağı konusunda yaaa :1shok:

ıslak mendıllerde ıyı degıl evet ya. ozellıkle bebeklerın yuzune surmemek lazım. ben mendıl yapıcam bebısıme. onları kullanıcam.

bende ıslak pamuk ve pamuklu tülbentten yapacağım mendilleri kullanmayı düşünüyorum. bu arada balumcum umarım sonuçların iyi çıkar ama bu kadarının bile sana ne kadar stres yaptığını gördüm.

kızlar yaa ben bebişimin pazen battaniyesini felan dikeyim diyorum ama erken mi diye de endişe ediyorum. ileriki aylarda hem ağır iş yapamam hemde çalışınca pek fırsatım olmuyo yahu..

evet portakalım aynen oyle stres yapıyo bana. ben ıstemıyodum bu testlerı doktor ıste gıcık:):) bende pamuklu mendıl yapıcam bebısıme. yuz ortusu fılan:) battanıye ıcın erken degıl ya dık bence. ben cumartesı ıstanbula gıdıyorum ordayken annem alcak bebişime battanıyesını. orta renk alıcam 2. bebıste de ıse yarar:) 1 battanıyeyle kalmıycam zaten:)

bende 2 kilo vermiştim şimdi 1 kilo almısım, görenler senin neren hamile diyo canımı sıkıyo :(( iştahımda var aslında ama cok cıkardıgım icin yaramıyoo :((

bende hamileyim deyince hemen vücuduma bakıyorlar sonra da eminin hadi be diyorlardır. kimse takmıyo beni böyle delikafadulden

bencede kızlar yeğenlerimden biliyorum evdeyken popolarını pamuk ıslatıp silerdik sadece dışardayken kullanırdık ıslak mendilleri bende öyle yapıcam yada ıslak mendil kutularına pamuğu ıslatıp koyun yanınıza alın

canım bi de ıslak mendil gibi ıslak pamuklar satılıyormuş bebekler için. uni baby nin varmış sanırsam. mayıs annelerinde okumuştum galiba. eklediğim yazıda da bahsediyo. dışarısı için alabiliriz.

porttakal bende tartının ustune cıkmaya korkuom :kedi: ya tatlı yemıom mıdem bulanıo ekmekte öle cok yemıom ne kılo yapıo anlamadım

canım vücüdun müsait kilo almaya sanırım.. neyse bozma moralini :CüvCüv:

kızlar bende dün badem yagı sürüodum aman alllahımmmn e göreyım göguslerımın altından göbegıme kadar ıncecık tüyler olusmus şok oldum :olmaz:mafoldumben

kızlar bende dün badem yagı sürüodum aman alllahımmmn e göreyım göguslerımın altından göbegıme kadar ıncecık tüyler olusmus şok oldum :olmaz:mafoldumben

ayyy hayatta kullanmam o zaman ben. sankı az tuy var bı orası eksık bı de orda cıkmasınkaydirigubbakcemile3

mezimecim bende öleyim 4 kilo almısım ki yemek zoraki yiyorm elevit yapıo diom ben :) bahanem hazır:)

bahane etme :oklava: onuda denedım gecen kontrolden bu kontrole vıtamın ıcmedım kılo yapıo dıe alakası yok yıne yaptı vıtamıne yuklenme birde diyetısyen tanıdıgım var onada sordum vıtamın kılo yapmazmıs gereken vıtamını alır işe yaramayanı ıdrarla atarmıs yaaaa işte böle

bahane etme :oklava: onuda denedım gecen kontrolden bu kontrole vıtamın ıcmedım kılo yapıo dıe alakası yok yıne yaptı vıtamıne yuklenme birde diyetısyen tanıdıgım var onada sordum vıtamın kılo yapmazmıs gereken vıtamını alır işe yaramayanı ıdrarla atarmıs yaaaa işte böle

ne guzel moral verdınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben de vıtamınlerın kılo yapmadıgını bılırım.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy balum allah ne dıyım sana allahtan bende öle tüy yok tüysüzüm ben...

bende var ya basım zaten belada tuylerlenkaydirigubbakcemile3 benden kotu durumda olanlarda var gercı abartmıyalım ama yanı olanlarla anca usrasıyom olmayan yerler kusur kalsınkaydirigubbakcemile3

evet portakalım aynen oyle stres yapıyo bana. ben ıstemıyodum bu testlerı doktor ıste gıcık:):) bende pamuklu mendıl yapıcam bebısıme. yuz ortusu fılan:) battanıye ıcın erken degıl ya dık bence. ben cumartesı ıstanbula gıdıyorum ordayken annem alcak bebişime battanıyesını. orta renk alıcam 2. bebıste de ıse yarar:) 1 battanıyeyle kalmıycam zaten:)

bende öyle kullanışlı renkler yapayım diyorum hem kıza hem erkeğe göre. bi kaç tane yaparım inş. zaten kışa gelecek yıkaması kurutması derken zorlanmayız. bi tane de eskinden yapmıştım bekarkene :utangac: hastane çıkışını da battaniyeli alacam takım olsun diye. bu kadar da yeteeerrr sonra diğer cicişleri hihoyyyt daha çok hazırlanacak şeylerimiz var..

hehehehe terbiyeli kuzuu neyse bidahakine gösterir inşallah :))

inşallah inşallahh..

bende öyle kullanışlı renkler yapayım diyorum hem kıza hem erkeğe göre. bi kaç tane yaparım inş. zaten kışa gelecek yıkaması kurutması derken zorlanmayız. bi tane de eskinden yapmıştım bekarkene :utangac: hastane çıkışını da battaniyeli alacam takım olsun diye. bu kadar da yeteeerrr sonra diğer cicişleri hihoyyyt daha çok hazırlanacak şeylerimiz var..

inşallah inşallahh..

evet aynen oyle cok alınacak var. hastane cıkısı tam takım olarak 1 tane alcam. sonrasını tek tek alıcam. bıde battanıye ormek ıstıyorum ama bakalım olcak mı:) model bulmam lazım bana gore:)

Back
X